Nu var det länge sen igen..

 
Ja en vecka sen sist, vart tog tiden vägen undrar jag? Fullt upp mest hela tiden dom senaste dagarna, förra veckan var det utbildningen som upptog 2 dagar. Långa, lärorika och intressanta dagar var det och jag ser fram emot nästa gång. I fredags hann vi även med en snabb sväng till Karlstad, Biltema, Jula och Maxi fick sig ett varsitt besök av oss. Jag fick med mej en ny mössa och doftljus jag och Wilde fick nya bilar. Behövde han fler eller? ;) Hjärtat fick sig en himla massa saker han, det var han som skulle dit och handla så :)
 
Helgen innehöll en blöt blötare blötast tur på Åmåls marknaden och jobb lördag kväll-söndag morgon. Söndag eftermiddag/kväll var vi på kalas för Ingela som fyllde 45 år.
 
I måndags klämde lilla hjärtat sitt finger, usch så hemskt det var! Stackars stackars liten. Dock gick det hela bra, vi var en sväng på Svea för att utesluta ev värre skador men det var bara svullnad och ett litet sår. Vilken tur! Det blev ett litet bandage om fingret bara men det hade ramlat av på dagis igår och såret/svullnaden ser såpass fint ut att han nog klarar sig lika bra utan. För min del avslutades måndagen med jobb.
 
Igår var det jobb på dagen och arbetsplatsombuds träff på kvällen, jag var så trött att jag somnade till säsongsavslutningen av Hollywoodfruarna. TUR att det finns play på internet.
 
Även idag har det varit jobb på schemat, sen har jag tillbringat eftermiddagen med att vänta på tortumlaren och äntligen är den hemma hos oss. Mys med trött och sliten liten kille under kvällen och tidigt i säng med han.
 
Imorn är det jobb igen, likaså på fredag sen vankas ledig helg och massa trevligheter. Men mer om det nån annan gång. :)
 
I torsdags låg detta i brevlådan, mitt andra presentkort från M3.Denna gången valde jag Skopunkten. Vill du och bli medlem? Skriv ditt namn och mejladress som kommentar så skickar jag värvningsmejl. Helt gratis, det enda man behöver gör är att svara på olika underssökningar.  
 
 
Hur härliga är inte mina nya vantar?
 
Härliga usa mönster, mössa från Jula. Like it!
 
Busungen ♥
 
Visar sitt lindade aj aj finger.
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0