Kolla in

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.608211

En hel dag

Ja de har de verkligen varit, köpte dock inte så mkt. Tre långärmade T-shirtar på Bik bok (3 för 100 (=) Tre par boxer till på vero moda, en peeling på åhlens. Sen köpte jag inflyttnings present till Therese& inflyttnings/födelsedags present till Sandra.. O så ikea då, blev en massa ljus&krukor.. Har iaf vart trevligt, men nu är jag på dåligt humör tror jag ska gå o dra nåt gammalt över mej o bara ligga o sura..Varför jag blev sån vet jag inte, flög på mej nu..


                                    

Dagens

                                         


Dagens humör
: På gott humör
Dagens låt:  Black ravens- red light(spells danger)
Dagens vill ha: De klart här hemma
Dagens köp: Kan jag återkomma med de? =)
Dagens måste: Inga måsten bara nöjen
Dagens tråkigaste: Inget skulle jag tro
Dagens roligaste: Att jag fick se älsklingen min på tv förut =)
Dagens kärlek: Min älskade pojkvän såklart, det är min kärlek jämt de!
Längtan: Efter en massa roliga fynd i KD
Dryck: Kaffe i stora mängder
Klädsel: Grå smala jeans, grå cardigan, vitt linne/tunika o mina rosa converse kopior
TV:  Älsklingen
Avsaknad av egenskap: Sparsamhet kanske?
Smink: Foundation, puder, rouge& min lovely L´extreme mascara från lancome

Lördag

God morgon! Jag uppe tidigt som vanligt! Lite tröttsamt, vakna 5 första gången? Så tidigt brukar jag inte vakna, men lyckades o somna om till sju o sen till halv åtta :)


Idag blir de Karlstad, wihoo! Allihopa ska komma hit vid tio o sen åker vi, ska bli roligt! I <3 shopping
Se om Marie hör av sej sen också, då blir de te o säga hej till henne med.Nervöst! Har inte setts sen hon slutade på servicehuset för över ett och ett halvt år sen. Men kommer nog gå så bra så =)


Den här helgen är det 1 år sen vi flyttade in i huset? Alltså de låter inte klokt! Har gått så jädra snabbt, men tiden går fort när man har roligt eller hur? Älskar detta lilla huset, o älskar att bo här fast de e litte krångligt ibland. O älskar så klart min kära pojkvän med =) Life is wonderful!


Föll stenhårt för en låt som Fridde spela i bilen igår, nu har jag lyssnat på den typ 50 gånger. Så bra!!! Black Raven- Red light(spells danger) Sen ska jag tvinga alla o lyssna på den tjugo gånger när vi åker haha..

Ensam hemma

Jahopp nu var man ensam då, kört in Älsklingen te garaget&sin bil nu..Måste ju ha hans imorn eftersom min e så dum o tar i däcken när de sitter folk bak.. Ska snart ta o slänga i litte blondering i mitt hår, har ingen fin utväxt nu. Sen ska jag läsa bok, läser Tille-lille nu den är så hemsk! En riktig gråtbok =( Tycker de e så hemskt för hans familj..


Nu ringde dom från Nytorget med, fått en del extra turer 8-14 i veckan plus nästa helg. Blev jag väldigt glad för!O mer extra turer kommer de o bli! Hämtade förresten mitt La redoute paket förut, höst jackan var precis så snygg som jag hade förväntat mej =) Hoppas de passar också, inte örka prova än..


Nej nu ska jag fixa mej en smörgås, o sen blondera mej..Kanske återkommer igen =)

Försökte iaf

Gjorde ett försök att prata till mej 50% tjänsten på jobbet förut, framgång? Inte som jag hade önskat men den ska delas mellan oss vikarier där o de är jag allt nöjd med de med, huvudsaken är att jag får jobba..Storsint? haha kan jag inte få allt ska de va rättvist iaf ;)


Nu var man iaf hemma, skönt! Fast ser ut som FAN här, skulle nästan vilja slippa se allt fram tills de blir klart..Ska nog försöka greja här ikväll iaf, älsklingen lämnar mej ensam hemma han..Åker till stockholm med sin kära bil han..
Och imorn åker jag, Em, syster&Icka till Karlstad för en hel dag =) Måste dock hålla hårt i plånboken, får se vad de går?
Beställde förresten inte tröjan jag skrev om tidigare, blev en jacka ist.En vit parkas liknande helt gudomligt snygg! Och förut hade jag fått mina rätta premier från VR i postlådan, söt väskan va!! =)


 Nu ska jag ta o försöka mej på o reda upp lite i oredan här o så återkommer jag senare..


Ciao


Den som väntar...

Behövde inte vänta länge, fick boken hemkörd igår =) Började läsa när vi kom hem från KD o hade läst 150 sidor innan jag kunde lägga mej o sova.. Me <3 en bra bok



Karlstad då!! Tapeter blev de, röda&mörkgrå..Ska göra fondvägg på väg upp i trappan, precis som jag har velat hela tiden =) Ny vit färg har jag köpt med så ska målas en massa med.Kommer bli så fint så att! Kalaset verka dock bli ganska dyrt med, huga vad de ska kosta!! Men men det är de värt!



Snart jobba, jobbar en massa idag 7,30-14 i hemtjänsten O en 16-14 på nytorget.. Dags o börja göra sej iordning nu, hej hej!

Nyttig&Duktig

Precis ätit en riktigt nyttig omgång mat, bulgur, en halv gurka o yougurt sås..Mmm hur gott som helst!!Och nyttigt..Inte ofta jag lyckas med nyttigt haha..


Var riktigt duktig när jag var ute o handla förut med, bara köpt saker som behövs! Köpte liiiite mat, städgrejer, tvål&shampo, hårspray, två olika rollerpaket tills vi ska måla, och sköljmedel som luktar lime(låter inge gott med luktar ljuvligt!) just de, köpte kinderchoklad med oops..


Nu väntar jag på min att min älskade pojkvän ska komma hem så vi kan åka till KD, wiihoo!! =)


Var uppe o jobbet förut o skulle hämta boken men hon hade glömt den, men den som väntar på något gott..... De Val katalogen hade kommit till jobbet med, jag gjorde ett försök att beställa en tröja med "fuskpäls" i luvan har beställt den ett x antal gånger får se om jag har turen på min sida denna gången?


Skulle man fortsätta riva tapet kanske??

KAOS

Känns mitt hem som just nu, ojoj vi har allt o göra ett tag..Igår kom Friddes föräldrar hit o hjälpte till slipade&drog tapeter..Ska åka till Åmål sen jag, köpa lite penslar&roller o sånt på profab.Vit färg också om dom e billiga på de..O sen senare blir de karlstad. stuvbutiken o köpa tapeter..Se om vi kan komma överens om hur vi ska ha de =)

Får inte glömma o hoppa in på jobbet o låna bok av Ulla sen heller, längtar verkligen efter att få fortsätta läsa...Hoppas denna är lika bra som första..


Ja de var väl de mesta som händer i mitt liv just nu..
Detta blev en tråkig blogg..



Gömda

Nu var jag hemma igen, skönt!! Funderar allvarligt på o börja riva tapeter, får en bra lön så har defenitivt råd o tapetsera nu, oh har vi tur kanske vi får tapeterna betalade =) Skulle vara riktigt gött de..Får se var älsklingen säger om o börja greja idag...


Fick slutgiltiga skatten nu, trodde ju att de skulle ha sjunkit litte eftersom jag gjorde avdrag för reser men icke sa nicke de kunde jag ju glömma..Fan har ingen lust o betala 4000:- för ingenting??Känns iaf som om de är för ingenting...



Läste ut boken Gömda igår, fy fan vad bra den va!! Så hemsk..

Handlar om tjejen Mia som träffar en utlänsk kille som till en början är en bra kille men sen förandras mer och mer, Mia trakasseras konstant och till slut blir det en fara för både hennes liv, deras gemensamma dotter och Mias nya man. Dom flyr från sin hemstad efter ett antal mordförsök&misshandlar mot dem, men ingenting blir bättre av att leva gömda..


Längtar tills jag får börja med nästa bok: Asyl, skulle få låna den av Ulla på jobbet så ska dit o hämta den på onsdag..


Haha jag var knäpp på ica förut, stog i kassan o skulle betala hade stoppat i massa mynt o var helt hundra på att jag hade stoppat i alla för jag hade räknat dom innan men de saknades 10:- Jag stre för jag hade minsann lagt i en tia och dom fick stoppa i en annan tia MEN när jag kommer tillbaka till jobbet har jag en tia i fickan, antagligen där den tian tog vägen som jag hade "stoppat" i mynt grejen...Pinsamt!


Nu ska jag gå ner o bläddra i reklamen jag, se om de är ngt roligt =)


hejs svejs


Herr kantarell

Igår bar de då av ut till Pappa&Ingela, fikade&tjatade, lekte med kattbebisen o sen tog vi oss en tur ut i skogen o plockade svamp..Jag har verkligen inget tålamod att gå i skogen, jävla kryp överallt!! Hittade iaf några svampar..
Fick en parfym av pappa med, inte escada som jag trodde utan Ysl..Luktade väldigt starkt..Sen fick jag toblerone choklad, vit mums!! Fanns jättesöta vildkattungar där med, två tigrar&två svarta..Så söta men de var ett stort misstag o försöka att ta upp dom, blev riven..



Efter pappa åkte vi hem, gjorde go mat marinerad fläskfile, potatisgratäng, sallad o stekta kantareller *Mums*
Kollade på 27 dresses, vilken rolig film! =) Se den!
Sen blev jag sittande o läsa, har lånat Lisa Marklunds- Gömda av Friddes mamma..Läste en tredjedel av boken innan jag somnade...Så bra.
  




     
     



                         

Lördag

Jag är som vanligt uppe tidigt, har vart uppe i över en timme nu kan ju aldrig ta mej sovmorgon!!!Fast när jag jobbar är de bra o vara morgonpigg =)


Idag kanske de bär av ut till pappsen om herrn behagar svara i telefon när jag ringer..Får försöka igen sen, pröva igår men nej...Åker vi dit ut ska vi ta oss en sväng i skogen har vi tänkt, plocka svamp..O jag vill plocka blåbär!!Så gott ju..


Längtar tills på onsdag, då blir de Ikea!! O fylla upp kylskåpet igen med..Nästa helg är jag hel ledig för en gångs skull, då blir de KD med Emelie,syster&Icka..Wieee.O så fyller Sandra 20...Älsklingen åker iväg till stockholm han på ngn bil grej...
Mycket som händer =)



Nu ska jag ta o gå o äta ngt tror jag, hungrig...

Vardagsrummet

Med nya hyllorna&nya mattan =)



                           

En långpromenad

Tog oss en lång promenad bort till Friddes syster, fikade&tjötade en massa där o sen promenerade vi hem igen..Härligt =)




                           
                                          Älsklingen försökte o mata korna med gräs :)

Fredag hela dagen

Precis kommit hem efter ett 22 h pass =) Igår innan jobbet träffade jag förste Therese, kolla in hennes nya lya..Hur fin som helst! Sen kom Sandra&William dit, fick gosa litte med goaste bebis =) Efter detta bar de av hem till Jessica, dricka kaffe&tjöta.Hämta min fina matta med, så nu ska de städas så jag kan lägga på den...Hämtade mitt parfym paket igår med, blev jäkligt nöjd.Hade beställt ett giftset med Britney spears-Curious för 99:- detta skulle innehålla en 15ml parfym&5ml parfym o bodylotion men till min stora förtjusning fick jag en 30ml flaska, lipgloss&bodylotion..Billigare parfym går nog inte o få tag på tror jag? Gött nöjd! Hade även beställt en 15ml BS-Fantasy, denna var dock en 15 som den skulle va..



Idag då? Bara jobbat, nu ska de städas litte o efter de inte göra ngt..Ledig imorn, skönt!

Tester

Haha har testat mej själv i massa tester:

Jag kommer att bli 82,7år gammal
Mina lungor mår bra
Jag är lite lätt tankspridd
Jag körde totalt på lilla högskoleprovet
Jag har hyfsad koll på Karlstad
Jag är inte i riskzonen för att bli utbränd
Jag blev godkänd på katttestet


Har jag haft tråkigt?
Litegrann haha

Jag vill...

Jaja så satt man här igen, uppe tidigt asusual..Men idag är jag inte ledig, börjar 16 o gör natten igen..Nästan bara gjort nätter de senaste, skönt o sova med betalning =)  Är så sugen på o börja plugga igen, men är ju tyvärr så dags nu! Skulle jag ha sökt i våras isf, funderar på distansutbildningen i Flen eller den fasta utbildningen i Forshaga..Behandlingassistent ska jag läsa ifa de e de enda jag har bestämt..Fanns en ett årig sån distansutbildningen i Hola eller va de hette med, men ett årig känns inte lika bra??  Jaja får se vad som händer..Vill iaf!! Tror jag har tillräckligt med själv disiplin för o fixa de me, är ju bara "roilga" saker man läser(eller roliga?Saker man är intresserad av låter nog bättre) Ja men hursomhelst är de liiiite sent nu..



Dags o gå o slänga på en kopp kaffe =)

Ensam igen

Ja nu har dom åkt, var riktigt trevligt o ha besök =) Äppelpajen blev god också, mums..
Riktgt skönt o bli av med en massa skräp här med,nu är de bara o börja samla nytt..
Ska ta o hoppa i duschen en snabbis nu o sen krypa ner framför tv, kolla dom sista C.S.I avsnitten..Kommer bli tomt nu när boxarna är slut..Måste ha någon annan box nu, Anna pihl står på tur..



Åh längtar tills alla bra program börjar på tv igen, Desperate, Greys, Anna pihl, Dirty sexy money mm 



Nån som vet när de blir "bra" på tv igen??

Jag gjorde de

Beställde jackan, kosta bara 239:-, dessutom fick man bäddset med på köpet =) Haha som om jag inte har tillräckligt många?? Dom var iaf svinsnygga...Försöker o ladda upp bild på den men går inte??

                                  

Sitter här o väntar på mormor&syster, har gjort en äppelpaj jag ska bju på..Alltid trevligt med besök, inte ofta man får de här ute på landet..Dom skulle ta med lite grejer som ska till tippen med när dom åker sen..Skönt! Får aldrig tummen ur o kommer iväg jag..Får skicka me gamla data skärmen tillbaka till åmål med, haha var snart ett år sen vi "låna" den..



                             

Sugen

God morgon! Jag är uppe tidigt som vanligt, why? Hade gärna sovit till typ 10 iaf. Så vad ska man hitta på nu då? Städa garderoberna ska jag iallafall, wihoo vad roligt! ;) Söstra mi kommer väl sen också..Mina planer för dagen de...


Åh hitta en jacka som jag är jättesugen på i La redoute katalogen som kom igår, en svart kort vanlig..I want! Ska ta mej en funderare på om jag ska slå till =)


Skriver mer senare

Tuppen

Ja nu har jag o Therese varit på tuppen, så mysigt där ju! God mat också, åt nachos =) Vart riktigt trevligt..


O nu sitter jag hemma, älsklingens nya jättestora skärm har kommit idag o de känns som jag sitter framför tvn o skriver eller nåt..Den känns enormt stor!! Men man vänjer sej väl?
 
Imorn har jag en ledig dag, skönt!Ska bara vara hemma har jag tänkt, fast har väl fått damp efter 5 min..Skulle behöva rensa ur o städa garderoberna ordentligt så är la bara bra o va hemma..Söstra mi ska komma ut o hämta ett par jeans imorn o Sandra kanske skulle kika hit en sväng?


Nej nu ska jag gå o pussa på min älskling litte o sen krypa ner framför tv tror jag =)


Hejs svejs

Älska shopping

 Dagens fynd: Ett par gråa smala jeans, två stycken gråa T-shirtar(en vanlig tråkig&en fin), tre par helsköna&snygga boxertrosor, en prydnads elefant, en väska, dörrmatta, underlakan & värmeljus..Lite mat&städmedel också, och jag har fortfarande pengar kvar så jag klarar mej hela månaden =) Hur bra e inte de då?? Var ju helt sjukt billigt iaf..



                            


Måndag

Jag är uppe tidigt =) Inge ovanligt med de kanske...

Idag bär de av till karlstad med mormor dådå, ska bli mysigt...Hoppas man hittar ngt roligt också.Gå till guldfynd o klaga på att älsklingens ring har gått sönder med, hur nu en förlovningsring kan gå sönder?Är ju meningen man ska ha dom hela livet..Nej de ska dom allt få för, bara hoppas att de finns såna ringar som vi har kvar..


Ujuj var millimeter från att krocka med en älg när jag jobba igår, den hoppade verkligen ner framför bilen var högt på bägge sidorna av bilen o de va de sista stället jag hade väntat mej en älg på.Tur att jag åkte sakta o prata i telefon för att dra ut på tiden för jag var lite för tidigt ute..Så verkligen tur att jag inte hade bråttom...                                                                          


När jag kom hem från jobbet igår hade min älskling vart så gullig o lagat mat, hemma gjorda köttbullar, potatis o grönpepparsås..Hur gött som helst =) Är rätt lyxigt de o komma hem till färdig mat =)


Nej nu ska jag ta o hoppa i duschen o sen ringa mormor o se när hon kommer...

Hörs sen!



                                                             

Annelundsfesten

Jahopp igår var de denna väldiga festen dådå, var i stan från typ halv tio igår morse.Älsklingen skulle vara där o visa upp sin ögonsten =) Typ bara satt o gick runt där i ett x antal timmar, sen fick vi iväg hem o ge våra katter maten vi hade köpt te dom..O efter de tillbaka in till stan, jag var snäll o var chaufför hela kvällen jag =) Var riktigt roligt vissa stunder..Älsklingen blev lite full fuller han så kvällen avslutades ganska tidigt,vilket jag tyckte var ganska skönt!


Idag har jag tänkt mej o städa litte o sen klockan 16,30 blire jobb, ledig imorn o då ska jag o mormor o åka till karlstad..Ska bli mysigt o åka iväg med mormor (=

På tisdag ska jag o Therese gå på tuppen o äta..De e efterlängtat!!


De va väl de som händer de närmaste..



Här kommer ett par bilder från igår:

 
Jag i min älskade tröja =)                           Min fina älskling



  
Fridde&hans bror                                             Fulla&dansar

Sweet home

Ja då var man hemma, fyllt mina dagar med jobb =) Men nu så, gick av klockan två idag o börjar inte förrens på söndag kväll igen..Feels good! Inte för att de är så kämpigt på ngt av jobben men de skönt o se sitt hem ibland..

Blev så glad förut!Jessica ringde, va på rusta o där fanns min matta, så hon skulle va gullig o köpa med den =)
O förut när jag hade slutat var jag o min käre pojkvän på interstil, o där fanns såna hyllor som jag ville ha. För 50:- styck,så de blev två stycken =) Ska han få sätta upp när han kommer hem.. Kommer bli så snyggt när vardagsrummet e klart..

Åkte till Sandra efter, till huset.Satt där o tjöta litte och jag gosa med goaste bebis o sen var jag med henne till interstil igen..

Nu ska jag sätta mej o läsa i en så jädra bra bok jag inhandla igår..El choco-Handlar om en svensk kille som i ett försök att bli skuldfri går med på att föra in kokain i sverige från bolivia.Han åker fast o hamnar i ett bolivianskt fängelse. Man får följa han inne på fängelset där han lever o under tiden på fängelset gifter han sej och får barn..Slutet har jag inte kommit till än så mer vet jag inte vad som händer..Men den är verkligen läsvärd!!Verklighets berättelse är de med..


                 



Igår var det ett halvår sen jag o min älskling förlovade oss <3 Love!!!

                                                            



Dagens tjockis

Nyss ätit mat, hamburgare med en mos i =) Så gott de...Jobbat idag, o efter jobbet träffa jag Therese en snabbis..
Och nu sitter jag här..Fick mitt paket från D7 idag, jag hade ju beställt aromalampor där och borde nog ha kollat måtten..Världens mini mini va dom, inte ens en decimeter höga..Men söta ändå! Och massa goa aroma vaxer, just nu luktar de coccos o köket =)

Hade tänkt att jag skulle försöka städa idag men jag är en latis!!! Tvättat en maskin med kläder iaf o nu ska jag nog sätta mej framför tvn igen..Kolla ännu mer C.S.I..Sugen på att beställa Anna pihl boxarna nu, fast jag vill beställa böcker med..Beslutsångest!!!Ska köpa tapeter denna månaden med har vi bestämt nu..Älsklingen ska leka tapetserare han =) O så ikea..Kanske borde låta bli att beställa ngt alls??




Orka

Har ingen fantasi o skriva, känner mej tråkig!! Fast har inte så mkt  att skriva om ändå..Återkommer när fantasin har återkommit, Hej så länge...

                                                    


Min fina blomma :)

                 

Working hard&böcker

Ja så var jobbet slut för denna gången, imorn klockan sju är de dags igen först hemtjänsten till halv två o mellan två o nio är jag på stödboendet =) Ingen kan ju säga att jag ligger på latsidan iaf!!


Har vart en lugn dag på jobbet, mest suttit o läst i min nyaste bok..Köpte den igår innan jag började o läst två tredjedelar av den redan.Kan verkligen inte sluta läsa när jag väl börjar, funderar starkt på o beställa hem en hel bunt böcker från adlibris snart...Har fått en massa boktips av min arbetskamrat Ulla idag, så vet många böcker jag vill ha nu =) 


Pratade med Jessica en sväng,  fick veta att när man värvar ngn till Gratisbio.se så måste den den som värvas ange mitt användarnamn där, så here we go again http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864 Mitt användar namn: Mesandra
     Kom igen!!!!


Nu ska jag parkera mej själv i soffan jag, och gissa vad jag ska göra där? Nähä  jag ska inte alls kolla C.S.I, jag ska läsa ut min bok =)

Tjingeling 

Så var de snart dags

O bege sej till jobbet, wihoo..Älsklingen ha gett sej in till stan för o greja med sin älskade bil han, ut på galej ikväll medans en annan sitter på jobbet..De e de tråkigaste med att jobba helg, jag går typ ut?Ja inte ens en gång i månaden ibland, och ibland lite oftare än så beror ju helt på hur de ser ut med jobb..Men ändå, de e tråkigt!! Men e ju jag som vill jobba, och jag vill jobba så mkt som de bara går!!! Skulle ibland behöva 48h på ett dygn ist för 24, skulle passa mej perfekt de...



Så vad har fröken gjort idag då? Legat på soffan of course, gjort vad?Gissa? De jag alltid gör..O sen har jag varit lite huslig av mej, slängt ihop några muffins, försökte mej på dekoration med hasselnötter&choklad strössel..Strössel var sådär, men nöttera var bra..Men ändå sötast var muffinsformarna..Smaken då? Inge speciell, tråkisgaste jag har åstadkommit muffinsväg tror jag...



Nej nu ska jag packa ihop o dra mej, in på ica innan jag börjar o bunkra upp lite mat så jag har o äta när jag blir hungrig på jobbet...


Have a nice lördag mina vänner
 



                            
                          Lägg märke till dom blommiga formarna

Så var de Lördag

Ja de e de, en jobb helg igen som vanligt!
Gött med de lilla extra i timmen som de gör...Går på klockan 16 o gör ett 22h pass igen.
Fram tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska roa mej med, skulle verkligen behöva greja ute.Ser ut som en djungel eller ngt liknande, men har inte energin till de!! Kanske skulle ta o baka lite?Muffins? Har ju införskaffat mej såna söta muffins formar =) De får de kanske bli, eller ngt liknande..


Skriver mer senare =)

Forgetting Sarah Marshall

Precis sett den nu,så jäkla rolig film. Blev en del skratt =)


Idag har de bara varit hemma dag, skönt! Lagade potatis&köttfärsgratäng till mat förut, gottans de..Sen har jag i princip bara suttit framför datorn eller legat i soffan o kollat C.S.I..


Beställt lite grejer från D7 idag, en himla massa olika doftvaxer(me like) och två aroma ljusstakar, en plånbok till älsklingen min blev de också.. =)


Och nu då? Vet inte riktigt vad man skulle ta o hitta på, blir nog sittandes här ett tag skulle jag tro...




Kom igen nu =)

Jag tjatar, jag vet! Men bli medlem nu! Samla poäng o byt in mot olika presentkort eller biobiljetter, du får 25 extra poäng om du blir värvad av mej =) Så kom igen...

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Fredag

Ja så var de fredag, och jag är faktiskt ledig idag..Gött! Till veckan blir de full rulle med jobb igen, har tage extra pass i hemtjänsten så gör två dubbel pass o jobbar alla dagar utom lördag..Money money!Blir många fina slantar o shoppa för på ullared de haha..Fast allt kan jag ju inte bränna där..De skulle nog nästan bli svårt så billigt som de är =) Längtar iaf så mkt tills vi ska åka dit jag o min bästa shopping vän Jessica..


För ett tag sen så tog jag en VR prenumeration bara för att få premierna, skulle få en väska, ett par solglasögon & ett vitt linne.Igår kom dom, o gissa vad jag fick? En VR-tygkasse, ett par VR-Flip flop o ett vitt linne..Blev väldigt besviken kan jag säga, skrivit dit o klagat så hoppas jag får dom rätta grejerna..Var ju enda anledningen till att jag överhuvudtaget tog en sån prenumeration!O vem vill springa runt i grejer som de står VR på?Inte jag iaf o dessutom var de inte ens i närheten av fina...


Äntligen fått sålt på baggyjeansen jag köpte på tradera för ett tag sen med, uhu fortfarande besviken över att de inte var rätt jeans..Jävla dåligt(suddigt) kort de va som lurade mej.. 


Nej nu ska jag kika runt lite o sen blir de nog o mysa ner sej i soffan, sånt väder idag ju- hemma, mys, slappis väder...


 

Jag vill ha!!

En ny rumsmatta, denna finns på rusta för 99:- som hittat ju =) Hoppas Sandra hinner in o köpa med denna imorn&hoppas att den finns så den inte är slut!!!!

 
                        

Hemma igen

Ja äntligen!!E allt bra lång o jobba 22 timmars pass, fast går fort när man väl är där..Men ändå långt..Fick bli en snabbis  shopping runda Therese innan jag for hem, hemtex blev de..duKöpte kudde, äggkoppar, prickiga grytlappar&matchande duk =)  Var inne på fenix o kika med, blev in love i ett par baggyjeans, men de får vänta 500:- kosta dom.. Men så snygga, vill ha både svarta&ljusa...


Dagens sötaste kommentar:Jag tycker synd om fåglar som bara har två ben =) 


                                                

Inga nya jeans

Nej blev inget shoppat för mej i Karlstad, blir så när man har värledens otåligaste pojkvän till o gå i affärer med..
Hoppas de dyker upp några andra bra jeans till mej snart, trött på o gå i samma trasiga jeans jämt nu.


Nu är de snart dags för jobbet, segt segt..Men denna månaden ligger jag jävligt bra till i timmar, uppe i över två hundra bokade timmar redan, fin fint de...Så bara o hänga i o sen blir jag rik,dock bara för en månad men ändå =)


Nu ska jag hänga tvätt jag o kolla runt litte..


                                                   


Mörkt&Kallt

                                            

Börjar få höst känslor, men skulle vara skönt med mer sommar!!  Känns som om de inte ska komma ngn mer "riktigt" värme så man kan bada o sånt...
De enda som är mysigt är att de är mörkt på kvällarna, så man kan tända ljus o mysa :)


Jaja nu ska jag snart hoppa i duschen, sen bär de av till Karlstad..
O efter de blir de ett 22 timmars pass på jobbet, min dag de!Eller dag?Kväll natt o dag också ju..


Jaja kommer tillbaka imorn!

Klart

Så rent o fint så att =)

Funderar på vad jag ska hitta på nu, antingen soffan o ett par avsnitt C.S.I eller läsa ut min bok?


Imorn bär de av till KD en sväng innan jobbet, älsklingen ska köpa dataskärm o gå på synundersökning..Jag tänkte kolla in rean på Cubus&Wear It..Se om jag får tag på några jeans..Enda ställen jag brukar hitta jeans som sitter bra på..Håller tummarna för att de ska finnas iaf ett par åt mej =)

Storstädning

Nyss kommit hem, jobbat en 8-16 tur..Är ledig ända till klockan 16 imorn haha..
Nu ska de bli storstädning, tjohoo!!! Eller inte..Städas ska de iaf, men först ska de bli kebabtallrik bara Fridde kommer hem så =) Inge mkt att tillägga idag känner jag så får nog vara bar såhär..

Hejhej 

Uppdatering

Då så, vad har hänt alla dessa dagar jag varit utan internet? Jobb har varit största delen av alla dessa dagar, även testat på ett nytt Hemtjänstställe-Västra innerstan..Jag gillade de, skönt o få röra på sej också..Var nervöst innan men som tur va så jobbade älsklingens syster där o hjälpte mej först o sen en annan tjej från BC som jag jobbat med i kila...Hoppas iaf att jag får jobba mer där =) Nog om jobb!!


Förra lördagen (26/7) åkte jag, Älsklingen, Sandra&Andreas till Grebbestad för en heldag där..Började dagen med ett av mina favvoshopping place-Sportshoppen tanumstrand..Köpte en tröja&ett par sandaler till mej där, o ett par converse-kopier&En skjorta till min kära pojkvän!Tycker jag höll igen ganska bra mot vad jag brukar göra där haha..Sen åkte vi tillbaka in till grebbestad, gick på bryggorna,kolla i affärer o åt mat..Sen åkte vi till en camping med några kompisar till Sandra..Var o gick lite o vattnet, ångrade att jag inte hade några badkläder..Sen vart de dags för tanumstrand igen, denna gången minigolf =) mysigt de...Sen var dagen slut, mat i tanumshede och hem..Var en riktigt mysig dag tyckte jag!!


I fredags blev de utgång! Inte planerad sådan, men riktigt kul vart de..Var en hel del folk hos Therese på förfest o sen bar de av till torget lyssna på Billy&Dublinfair..Sen fick de bli bakfickan&pizza, och efter de var fröken så trött så de blev sova..Kort kommer =)  Sov hos Therese eftersom jag inte orka krångla med skjuts o sen skulle jag ju börja två o jobba o dumt o köra bil för tidigt..Var väldigt göttt att kunna promenera ut till ica o köpa nybakat bröd till frukost =)


Sen efter jobbet körde jag åt älsklingen som äntligen hade kommit hem från Rättvik, var hemma när klockan va 4 på morgonen igår...Trevligt var de med =)




Grebbestad
              


Utgång =)

             


Blandat


       



Twister =)

     


De var nog allt för denna gången =) Snart är de dags o åka till jobbet..Hejs svejs!



Min nya stil

Lite uppdatering idag ändå, hämta mitt Jotex paket förut..Och tada! Min nya stil i sovrummet =)
Bara katt tavlorna som ska ersättas med några andra ett tag, men förövrigt e de klart =)



    

Äntligen!!!

Har vi internet igen!!!Åskan tog modemet förra måndagen och idag hämta älsklingen min ut de nya modemet =)
Har en massa saker o skriva om men tror inte jag orkar göra de nu, återkommer med en massa hädelser&kort imorn ist..


RSS 2.0