Söndag


Igår började vi dagen med att åka till karlstad, Fridde skulle ha massa grejer till bil så det inhandlades först sen åkte vi till ikea och där kan jag lova att vi inte var ensamma. Pjuh! Det måste ha vart vädret... Fick tag på allt vi skulle ha till wildes rum och en sak till babyrummet. När vi står i kassan ser jag att det jag skulle ha till babyrummet -en klädställning kostade 99 och inte 129 kollade närmare på den när vi kommit ifrån kassan och visst var det fel. Räckte dock med en blick mot kassorna och de mila långa köerna för att inse att jag skiter fullständigt i om det  är fel!!! Avslutade med att köra runt vad som kändes som halva värmland för att hämta växellådan till sheriffen. Väl hemma igen ville jag inte alls åka på kalas ville helst bara va hemma och greja men vi hann fixa lite iallafall innan de va dags och åka. Killarna fixade hos wilde och jag i babyrummet.

Helt jättefel fel, ska ha en liten mini inte denna jätte!! Men får funka ändå, ser kanske lite pojkigt ut förresten men de är ju för att det mesta är Wildes gamla kläder så :) 

Kalaset för Linda var trevligt, live underhållning, smörgåstårta och tårta. Efteråt följde wilde med ewa hem för att sova där, mata fiskar, få frukost på sängen och träffa Lindas lilla kattunge. Klockan var sent när det var slut så vi åkte hem och la oss direkt. Sjukt skönt att sova imorse, vaknade kvart i 10 och en liten stund efter de kom wilde hem. 
.
Mina fina ❤

Vid 11 åkte vi ner till åmål och syrran. Hämtade syrran&tom så åkte vi till jysk och köpte bäddmadrass till wilde för det hittade jag ingen på ikea igår, han valde även 2 fluffiga kuddar till sitt rum också. Sen en tur till djurparken, alltså den djurparken!! Ska vara öppen 9-18 men där satt de en lapp Tillbaka 17.30. Inte första gången man kommer dit och inte kan gå in, en annan gång fick vi inte gå in för det hade regnat. Synd att inte sånt framgår nånstans... Åkte hem till syrran och fikade lite sen blev det en tur till lekparken i plantaget. Höll på att blåsa bort men wilde va nöjd. 


Sen hem och greja iordning i Wildes rum med dom nya kuddarna och madrassen, wilde har stält upp sina bilar i sänggaveln. Såhär fint blev de. :) 


Nöjd kille!  Blev så mysigt så! Snart klart i hans rum nu, det som saknas nu finns men har bara inte kommit upp. Sänggaveln köptes för pengarna efter hans gamla möbler, bra när det betalar sig "självt" vissa saker. 

Morsdag är det idag med, fick teckning och present av Wilde  (med hjälp av pappan då:)) imorse när han kom hem.  ❤ Och wilde i sin tur målade morsdag teckning till sin mormor med som vi lämnade när vi var i åmål och så har jag ringt och pratat med min mormor en lång stund förut så alla "mammor" har fått mer eller mindre uppmärksamhet idag. 

Snart var denna långledighet slut också, vart tog den vägen? Fullt upp i veckan nu känns det som. Jobb i 5 dagar, öppet hus på dagis imorn och på tisdag ska vi åka till Sandra&william efter jobbet. :) 

Hoppas förövrigt mot alla odds att skattepengarna ska trilla in tidigare och komma redan i veckan för då drar vi till ullared redan på söndag. Hoppas kan man ju alltid liksom för usch va de är alldeles för långt tills 18e..... 

Lördag


Igår blev bara en sådär jättebra dag, sov som en prinsessa på natten utan nåt som störde så jag vaknade utvilad, fixade lite ärenden och så sen åkte vi till karlstad runt lunch, jag och wilde gjorde bergvik en sväng. Åt lunch, gick runt och kika. Tog oss en glass och kika lite till. Fixade ett par presentsaker, wilde fick sig 2 nya klädplagg  på HM, det var rea +20%. Jag köpte en svart mamma topp med 20% rabatt,billigt och bra men hur dåligt utbud som helst på det jag vill ha så nu får jag sätta mitt hopp till ullared så jag har nåt att ha på mig i sommar. Gick runt på coop, hittade lite såna där extra roliga samla och få så passade på att plocka lite samlarkuvert, sen fanns den kampanj i affär Köp barntandborste och få 1 bok så det nappade vi på så att wilde fick sig en ny bok -Pelle svanslös :) 

Sen var det dags att åka till Sofia och Alfons vid 3, hittade rätt på första försöket trots att jag är jättedålig på den sidan av Karlstad. Blev så överraskad att ja hitta rätt så jag körde förbi och fick krångla en del för att komma tillbaka sen. Mysig del av karlstad, Wilde och alfons var överlyckliga att ses, är så kul att se dom ihop. Sofia är lätt umgås med också så! Tur för mej :) Bjöds på fika sen bestämde vi oss för en tur till Mariebergsskogen eftersom solen passade på att kika fram. Vilket ställe! Dit ska vi åka igen. Blev där ett par timmar sen var klockan såpass att vi fick bege oss hemöver igen. Wilde längtade tillbaka till Alfons med en gång så blir verkligen en uppgift för en annan att se till att han får träffa sin kompis. 

Avslutade kvällen med varma mackor, melon och fetaost tillsammans med det nog bästa avsnittet av Ack värmland. Så tråkigt med säsongsuppehåll!!! 

Natt till idag var det lite värre, både haft den vanliga halsbrännan och sen en omgång med uppstötningar så jag vakna av att ja inte fick luft igen. Det är verkligen vidrigt!! Men jag tror kanske gaviscon hjälpte för det blev bara 1 gång? Men smakar ve och fasa... Hemsk tjock konsistens med nån obeskrivlig smak. Tur jag fick sova ostört igår iallafall. 👍 Har semester idag men höll faktiskt på att inte få det för telefonen ringde på vägen till karlstad igår och det var chefen som ville meddela att jag antagligen inte skulle få ledigt. Jag kände bara just då att jag VÄGRAR! Sökte ledigt denna helgen redan i mars tror jag det va och jag går inte med på avslag då bara 19 timmar innan jag ska ha ledigt när jag lämnat in så mycket tidigare. Sa som det va att ja hade planer och har har sökt denna ledigheten så långt innan. Tog kanske en 15 minuter så ringde hon tillbaka och sa att jag fick ledigt. Hoppas bara mina andra arbetskamrater som skulle vara lediga fick vara det också. 

Blir dock inte den planerade bilutställningen idag som jag från början skulle vara ledig för pga att vädret är urkasst men vi ska ju ändå till Karlstad för att komplettera med det sista till wildes nya rum och sen blir det kalas för Linda som fyllt 20 år. Så fullt upp ändå! Härligt med 1 dag då vi faktsikt ska göra nåt ihop alla 3. Ses knappt helgerna annars känns de som för de är jobb, andra saker och bilen annars. 

Hörs kanske senare eller imorn! :) 


Bebis uppdatering


Igår var 70% av graviditeten avklarad, idag ny vecka och nu är det 29. Även i sista trimestern nu äntligen! Idag om en 1 månad har jag min första havandeskapslediga dag, Wilde 6 veckors dagis semester och Fridde 2 veckors semester. Härligt att se fram emot! 

Läser man appen under Mamma denna vecka står det att man ska börja skriva på ett förlossningsbrev, det är inget jag tänker göra. Tror på att det kommer gå snabbt och BRA! Dit, inte hinna vara där länge, har inte tänkt att jag ska behöva nån slags bedövning, tänker absolut inte prova lustgas igen och när allt har gått snabbt och bra åker vi hem så fort en doktor godkänt. Eller man kanske skulle skriva de 😂 Fast jag tror på att man tar de som man tar de och tar det allteftersom eventuella saker dyker upp. Är iallafall inte ett dugg nervös för annat än att de gå för fort, längtar tills den dagen det är dags. 

På Pappa fliken i appen står det nu att det är dags att köpa vagn , står för det mesta knappt nåt användbart på just pappa delen. Mest dravel faktiskt som typ ta med din flickvän på bio, ta med henne på promenad, berätta för henne att du tycker om henne osv.  Alltså inga direkta mamma, pappa och barn tips.

 Och vagnen är redan köpt av mamman och står uppe och bara väntar på bebis ♥ 

Igår 

Kronans apotek hade 50% utförsäljning på vissa Elodie details nappar och hållare, wilde tyckte att bebisen skulle ha denna och jag kunde ju inte annat än hålla med så den fick följa med hem igår när vi var där och handla. 

Dagens! V 29. Undrar hur ja ser ut om 11 veckor!?
🙈🙉🙊

Torsdag


Igår efter jobbet vankades det storhandling, åh vad kul de var med det nya. Först va vi dock på lidl som vanligt, sen dollarstore och köpte allt sånt där som går åt. Billigt och bra där! Schampo,balsam,städmedel och allt sånt är ju så billigt där. Och sen in på kvantum och köpte allt som inte finns på lidl som vi ändå vill/behöver ha. En stor besvikelse - dom har inte apetinas fetaost i tetrapack :( Men en stor glädje -dom har banoffe fudge i lösgodiset så nu slipper man köpa 5 kilo på ullared och äta så man mår illa sen, nu kan jag äta det närsomhelst ! :) Men vart ska jag hitta osten, ska man behöva gå till pekås tro? Domus har den inte... 

Sen följde det en natt from hell, alltså när man tror att de inte kan bli värre eller?! Har haft sån halsbränna med magsyre uppstötningar att jag mer eller mindre varit vaken hela natten. Sovit max 10 min åt gången men dock 1.5 h under morgonsidan av natten. Ätit en hel karta med novalucol  (10 tabletter) Varit uppe och druckit samarin 3 gånger, vatten mellan det. Hemsk hemsk hemsk natt! Har fortfarande ont i halsen av de för magsyran fräter verkligen, hostat har jag gjort med eftersom jag vaknar av det är i halsen, så upp och kippar efter andan och hostar och satan va ont de gör i dom där musklerna i magen man annars inte använder. Hoppas jag aldrig mer det blir såhär det var alldeles för mycket och intensivt! Fick äta bröd utan pålägg och kaffe med hälften mjölk till frukost för hade inte kunnat få i mig nåt annat än "snäll" mat utan för mycket smak. En tur till apoteket och köpt gaviscon mixtur så får vi se om de kan hjälpa om de blir nåt mer såhär och bäddat in kuddar under madrassen för att komma i högre läge, tydligen ska de vara bättre att sova på vänster sida med men de vet ja väl inte? Ska iallafall ha det i tanken även om jag tror det blivit vilken sida jag än legat på. Hemskt när de ska komma om  och om igen iallafall, när jag väntade wilde så var det en gång dom gångerna det hände och långt mellan gångerna nu är det ofta och flera gånger. :( Får verkligen panik när det blir.... 

Otroligt glad att jag var ledig idag för har vart zombie trött hela dagen i både huvud och kroppen, värst i kroppen. Hade egentligen varit meningen att vi skulle åka till Sandra idag men hon fick jobba, skulle även träffat andra Sandran men Nova var på dagis så skulle ses nån annan dag och inte mej emot för så sliten som jag varit så har det vart guld att bara vara. Städat det nödvändigaste, tvättat lite och rembäddat. Absolut inte gjort mer än jag orkade och sen fram åt eftermiddagen somnade jag på soffan en sväng, välbehövligt minst sagt. 

Nu väntar jag på en ny serie som ska börja på 5an kl 21, verkar vara riktigt bra så hoppas det stämmer. Imorn är ännu en ledig dag men får sticka till jobbet en snabbis och lägga in semester för nästa jobb helg, eventuellt fått andra planer men vet inte bestämt än men i vilket fall som helst så ska jag se till att semester ansökan är inne i tid iallafall nåt annat vågar jag inte chansa på. Sen åker vi till karlstad jag och min älskade unge och hälsar på hans kompis Alfons. 

Karlstad på lördag med, ska egentligen på bil utställningen som ska vara där men dom utlovar pessväder hela dagen lång så vi nöjer oss nog med en tur på stuven, biltema och ikea för att komplettera det som saknas i wildes rum och ett par små saker till babyns rum. Efter det vankas det 20 års kalas för Linda så fullt upp på lördag. :) 

Hörs mer under helgen! 

Wilde och hans älskade katt imorse ♥

Buzzador - Veet spawax



Kommer ni ihåg buzzador? Var väldigt länge sen sist jag kom med på nån kampanj men i förrgår landade det ett paket i brevlådan från dom innehållande Veet spawax. Har aldrig provat ens att vaxa benen förut men nu har jag fått en anledning att prova. Ser riktigt lyxigt ut så kul att få vara med och prova nåt sånt. Gör säkert ohyggligt ont tror jag men vill man vara fin  får man lida pin eller hur var det? :) Fortsättning följer..... 


Denna gången var det en kamanj utan prover att dela ut, får hoppas det kommer nån sådan snart med då ni får vara med och prova också. 



Tisdag


Igår bjöd kommunal in till verksamhetsplaneringsmöte och föreläsning. Vi var 4 stycken från jobbet som gick dit, fick skriva vad vi önskade för aktiviteter/medlemsresa. Jag röstade för shoppingresa, ullared eller en västkustresa. Hoppas det blir nåt sånt istället för kryssning denna gången!! Sen var det dags för föreläsningen, en ung kille som berättade om sitt liv och uppväxt med adhd, rasism, alkohol, våld, fägelsevistelser och droger. Hur lätt det är att hamna där men svårt att ta sig ifrån. Strongt gjort att stå där och berätta och ännu mera strongt att ta sig ifrån allt, att ha gjort nåt åt de och försöka påverka och hjälpa andra unga det är riktigt bra gjort. Synd att inte fler faktiskt var där, var nåt som många kan ha nytta av att höra. Både dom som jobbar inom det, andra unga och föräldrar. 

Idag har det varit ännu en dag på jobbet, en slitig sådan blev de. Har jätteont i mina höfter och ryggslutet ända ner i benen. Har haft ont av sammandragningar så jag nästan blir kallsvettig. Fy och dra nånstans säger jag! Massa spring i trappor, bärande och städ var nog mer än jag orkade med idag. Skulle ha behövt städat och tvättat här hemma men det fick vara idag. Ska bli otroligt skönt att få gå och lägga sig ikväll. Imorn hoppas jag på en bättre dag i "måendet" för imorn ska det jobbas 7-15.30 och efter det handlas och grejas då vill jag inte ha såhär ont, speciellt inte dom onda sammandragningarna. Alltså varför ska saker göra ont och va jobbiga för? Alla som beskriver känslan av att vara gravid som det bästa dom gjort, aldrig mått så bra, haft sån energi osv. Jag har mått så förbannat illa, halsbrännan från helvetet, ont och jobbigt!! Fötter och ben fulla i vätska så jag inte ens orkat gå in dom nya jobbskorna, mina converse passar inte, det bränner och är tungt.. Borde kanske inte klaga för finns dom som har det 1000ggr värre och med tanke på resultatet av det men jag vill helst att det blir augusti och bf snart så vi får vår lilla efterlängtade bebis här hos oss istället.. Det ska bli helt underbart! ♥

Ja ja imorn jobbar jag sista dagen för denna veckan, hela jobbhelgen har jag tagit semester. Ska hitta på både det ena och andra så helgen kommer försvinna fortare än att jag hinner med har jag på känn. Men det ska bli skönt att va ledig och hinna umgås med folk och familj. Och kanske en liten sovmorgon med lite tur ?

Har förresten laddat ner en ny favorit app, en nedräknings app. Kul att lägga in sakerna man ser framemot och se dagarna ticka ner. Närmast att se framemot är Ullareds turen och den står på 22 dagar kvar..... 

Så här ser det ut där just nu.



Lördag kväll


Min lediga helg men jobbar denna eftersom det är storhelg och jag ändå har tagit semester 2 av 3 helger denna månaden så lite extra ob kan behövas. Lugn dag på jobbet, tur det för mej med mina höfter/rumpa/korsrygg ont. Sovit som en kratta inatt, obekvämt och ett helt projekt att ens vända sig. Får se om det fortfarande är kvar och gör ont på måndag då ska jag ringa upp till sjukhuset och se om man kan få låna ett sånt där vad det nu heter bälte och testa ifall den gör någon bättring. Inga onda sammandragningar idag och jag vill nog påstå att det är fan så skönare med höftochalltontet än dom iallafall!   

Efter jobbet blev det en tur ut till Guttane så Fridde fick kika där med, kollade på dollarstore och handlade middagsmat och sånt på kvantum. Sen har jag och wilde vart ensamma hemma, jag har vart trött och somna på soffan en timme medans wilde kollade på tv. Bra där med fint väder och allt men va fasiken orkar man inte så... 

Igår hade jag veckans enda lediga dag, pappa och ingela var här på förmiddagen på en kopp kaffe&fika. Sen var wilde bjuden på kalas hos sin kompis William. Även hans saknade kompis Alfons som också han flyttat från dagis var där. Helt underbart att se han ihop med bästa kompisar som han valt själv, vad dom trivs ihop och hur kul dom har. Ljudnivån hög, sån glädje och bus. Tråkigt att dom inte ses så ofta men får väl bli en föräldrauppgift att se till att dom kan ses.. Väldigt trevligt kalas och wilde var så nöjd! :) 

Jag och wilde innan kalaset, och wilde och födelsedags barnet efter att dom hade gått på skattjakt. Vill inte lägga ut fler bilder ifall dom andra inte tycker de är okej denna hade jag även på instagram igår så :) 


Nu ska jag ha lördags mys, vattenmelon och never stop choklad på menyn och så hoppas ja hjärtat kommer från garaget snart så vi kan ha en myskväll och kanske se nån bra film eller nåt ♥

90 dagar och ny vecka


90 dagar kvar.... Tiden står still fast ändå inte! Vill att det ska vara augusti nu har ingen lust att vänta alls längre. Har haft det lugnt med sammandragningar i flera dagar nu men den lyckan tog slut igår, ont och jobbigt hela dagen så var helt slut när jag kom hem från jobbet. Hade tänkt och gjort så mycket men blev inget med nåt. Samma visa idag, ont och spänt! Sovit alldeles för lite och känner mej inte alls på humör. Har dessutom sen igår eftermiddag haft skrattretande galet ont i överallt nedanför naveln typ höfter, rumpa, ryggslutet ja ni fattar kanske. Googlar man det ena + gravid = foglossning googlar man det andra + gravid = foglossning osv. Men alltså hur fort kan de komma? Orkar knappt gå, jämt gör stel och skum. Inte nåt så där panik ajaj ont utan mer ska jag skratta eller gråta ont? Hoppas det är nåt tillfälligt som träningsvärk av utebliven träning eller så för ja vägrar nåt annat än att de inte tillfälligt. 

Har fått äran (ironi jag hatar det) att få "tillbaka" halsbrännan mer och mer, omeprazol gör inte alls samma verkan längre även om det fortfarande lindrar. Borde fråga om det är okej att öka dosen? 

Ställde mig på vågen häromdagen med och den visar + 7 kg. Känns väldigt rimligt och inte för mycket, är väl mest mage faktiskt men den syns ju också så..  Några kilo tillgodo hade jag ju redan innan så det räcker med kilona från bebis, mage och vätska! :) 



Lite nytt har bebisen fått också som jag måste få visa upp. Från Vi föräldrar kom det ett underbart bäddset till spjälsäng med kronor. Helt underbart fint tyckte jag! Och på kappahl hade dom fått in den superfina Luftballongs bodyn från Newbie så jag passade på att använda kupongen från Allt för föräldrar och hämta ut den helt gratis.. Newbies kläder är så helt underbara, kom när wilde var liten och fanns bara upp till strl 68 då och med otroligt begränsat sortiment, wilde hade sammanlagt 3 plagg han medans bebisen kommer ha hur många som helst. Ska bli så kul sen när den lilla kommer så man kan få deras fina kläder i rosa eller blått med. 



Kanske återkommer senare idag med bilder från dagens kalas och wilde annars under helgen. 

Onsdag


Snart halva veckan borta, fram tills idag har det väl inte varit så mycket mer än jobb och hemma. Igår fick jag äntligen ett paket och de var från ellos, dom va så himla bra och göra med så dom skickade ett par andra skor istället för dom som kom på villovägar och sen var slut i min färg. Fick ett par snygga grå och korall. Var egentligen dom jag trodde jag köpte upptäckte jag när jag kollade bilderna på hemsidan men var lite ljusare i verkligheten men skitsnygga ändå så jag är så nöjd. Och med express leverans! :) Meeen så kan jag ju bara konstatera att gravida fötter ska inte köpa nya skor.... (Var ju dock väldigt tvungen ) Och gravida fötter ska inte gå in nya skor speciellt inte mellan 7 och 14 på jobbet. Aj aj aja!! Men dom passade ju perfekt imorse när jag inte hade hunnit ja va säger man vattnat på mej?! 😂😂😂 

Ja ja så kan de va! Idag har det iallafall vart en kul dag med lite nytt i stan. Öppnadet av nya Ica kvantum och mina nya favorit dollarstore. Nyfikenheten fick oss att åka på en tur på lunchrasten och kolla lite snabbt  på ica. Galet mycket folk men en goodiebag fick vi oss iallafall. Sen efter jobbet fick det bli en riktig tur tillsammans med Emelie&barna. Älskar redan dollarstore kan jag säga, så kul att ha fått ett sånt ställe här i stan! Hittade lite smått och gott där, blandannat en underbar bodyspray och så 3 pack med leopard mönstrade diadem för 10:- till mig, örngott för 5:- styck. Lite hygiengrejer, lite godis och wilde han fick en skitsnygg förvaringspall, 2 pärmar för 10:- dom med och ett litet 10:-/set med klubbor och sandleksaker i samma. Älskar de där med en massa kul för så små pengar. Nya favoriten helt klart :) Inte får dom sämre poäng av att dom kom fram till wilde och Nova och gav dom varsin mega förpackning med chips, kan ni gissa hur lycklig han var?! 

Tog ett varv på kvantum igen, en fin och fräsch ica med självscanning dessutom. Härligt! Men kommer sakna världens bästa lilla ica, hade gärna haft både och. På kvantum blev wilde medlem i paprikaklubben och fick en kul påse i gåva av dom. Alla barn mellan 3 och 13 får va med. :) 

Mina favoriter överst, sprayen och diademen. Brevid det är goodiebagen :) längst ner wildes fina påse med innehåll han fick i paprikaklubben och den snygga pallen vi köpte till han. 

OCH så här glad kan man va när man får en sån här fin grej och dessutom får träffa och fika med bästa kompisen. 



Har ni sett halv 8 hos mej denna veckan? Från säffle och idag fick även sheriffen ta plats i programmet. Kul! Men ja gömde mej hemma hos Emelie hela den dagen i höstas när dom spela in, livrädd och komma med ens på ett litet hörn. :) 

Lördag


Igår hade jag en trevlig kväll hemma hos Vivianne, hon bjöd på så helt underbart god mat och efterrätt. Bjöds på många skratt och jag skratta så nästan grina inimellanåt. Vilka arbetskamrater jag har! :) Blev rätt sent, hemma vid 12. Så blir det när man har trevligt då går tiden fort! ♥



Imorse ringde klockan tidigt, upp och göra sig redo för trafikens dag och marten. Vi åkte såklart i våran fina 56, med oss i bilen åkte en av wildes kompisar som slutat på hans dagis och hans mamma. Wilde var hur nöjd som helst och ha sin kompis william med, dom kommer så bra överens så synd att dom inte går ihop längre. När vi kom ner till medis tog jag Sandra och wilde ett varv på marknaden, sen gick wilde med pappan och jag och sandra tog varv nummer medans hennes william gick med sin pappa. Sen skulle dom åka hem och jag letade upp mina killar så gick vi bara så wilde fick godis, blev kvar runt medis ett tag sen hem, fixades nachos och somnade på soffan. Så gött så ♥ Tyckte nog att årets marknad annars var ganska lam, jordgubbsförsäljare med små bleka jordgubbar brädade strumpförsäljarna i mängden marknads stånd, fanns inget roligt att titta på och inga roliga fynd eller så. Näh denna fick inga plus alls, men själva grejen vårmarten med trafikens dag och allt är ändå en trevlig dag.. Man träffar alltid massa kul folk och så. Och vädret var väl kanske inte bästa heller. Kallt som höstens marknad! Jag köpte iallafall en omgång bröd hos västgöta bagarn, alldeles för mycket marknadschoklad (ätit så jag mår illa) och jordgubbar på det enda stället där jordgubbarna inte va små och bleka. Wilde handlade godis, chips och hot rod på leksaks affären för på marknaden fanns inget för han. Sen hade han spelat och vunnit en massa, pixi bok, bilar, post it block, konservöppnare m.m på night rebels. Han har flyt han :) 



Ensam hemma ikväll, wilde har precis somnat, vi har haft myskväll och kollat på Frost. 

Jag ska kolla gårdagens ack värmland och vräka i mej jordgubbarna. Mums!  Sen lär de bli sängen, jag är så helt otroligt trött och gravid idag. Pust! 😂😂😂 

Fredag


Första lediga semesterdagen av 3, startade dagen med sovmorgon ända till kvart i 8. Bortsett från att ja va vaken en sväng vid 6 då. Men då slapp jag gå upp för wilde sov än :) Förstår förövrigt inte hur nån så liten kan ta så mycket plats, han skulle lätt behöva en dubbelsäng för sig själv! Han fick sova hos oss inatt för blev så sent och orkade aldrig natta han så gjorde de enkelt. Men när ja vaknade till imorse låg han tvärs över sängen på mitt täcke, trångt och kallt men somna om ändå :) 

Käkade frukost, kokade kaffe och packade fika sen drog vi till lekparken med Stephanie och barna. Härligt väder och alltid lika trevligt. :) 

När vi kom hem hoppades jag på att mina paket som jag saknar skulle ha kommit men nejdå. Inte utan att man blir lite ledsen, 2 paket med newbie ugglekläder skickade 29 och 30 april. Och mina nya jobbskor som jag fick panikbeställa från ellos när mina adidas gick sönder. Efter att ha pratat med posten är de avsändaren som får lysa paketen, bägge två jag köpt ugglor av har lovat att göra de och så har jag varit i kontakt med ellos där var det drygare, dom lyser paketet och jag får göra om ordern men numera är den skon slut och jag får vänta till 25 jävla juli innan jag får dom. Fy vad less man kan bli! Skorna jag har i jobbet nu är alldeles för varma för är inget material som andas, dessutom är dom vita leopard och har redan på bara 2 veckor blivit helt förstörda för är inga tåliga skor som ska bli blöta, leriga m.m. Alla 3 paketen skickade under samma 2 dagar alltså lär ju problemet ligga hos posten, första gången jag pratade med posten sa tjejen i telefon att postnord har bytt ut maskiner på terminalen och därmed berodde förseningar på de. Men idag visste hon jag pratade med inget om de utan bad mej kontakta avsändare. Saker för 700 borta bara så, kul! Men hoppet återstår väl i att avsändarna ska hitta paketen så jag får de ändå. Skorna är mest surt, dom behöver jag liksom akut och vill inte vänta tills jag redan gått på ledighet jag behövde dom redan för 2 veckor sen. Får hoppas ellos kan fixa så jag får en annan färg men samma pris snabbt istället för att invänta dom jag egentligen beställt, eller att paketet hittas och jag får det tillbaka. Men less blir man inte vilket fall som helst.... Har aldrig någonsin av allt jag skickat , beställt och köpt av privatpersoner haft några som helst problem förut. 


Jaja tänker fortsätta hoppas! Och nu ska jag avsluta här och slänga ihop varma smörgåsar till lunch åt mej och wilde. Ikväll bär det av till en arbetskamrat som gått i pension, gissar att det kommer bli väldigt trevligt och bjudas på massa gott. Och imorn sen är det marten och trafikens dag, tror på en toppen dag! :)






Meeera bäbis saker!


Idag fick jag hämta ut gravidväskan, så spännande och kul. Får klart godkänt för sina 99:- men hade nog inte velat betala mer. Den största besvikelsen var nog att snoozy mössan med uggletryck visade sig vara en med flygplan i just min väska. Sen saknades dom utlovade hörnskydden men vetifan om ja ens orkar göra nåt åt de, användes ju inte direkt flitigt med wilde så frågan är om man har användning för de denna gången? Tror dessutom att Stephanie kommer att bli jädrigt nöjd med själva väskan, hade jag inte haft 2 märkesväskor redan hade jag behållt den själv för den var både fin, enkel och stabil. Var en del lite rosa innehåll i väskan men de gör inte ett dugg, har så himla mycket blått&grönt efter wilde så mej gör de inget att blanda med rosa skedar&flaska :) Några saker kommer jag nog att sälja, iallafall gravid bältet och geggamojja snuttefilten. Bältet kommer inte och bli använt och snuttefilten gillade jag inte färgen på. 

Här är det, reflexen som var med fick inte vara med på bild dock för den lyste bara men oj så söt den va! Nallen är mysig, napp, flaska och skedarna användbara. Tandkräm och våtservetter går alltid åt :) Flera olika värdecheckar men inte nåt som direkt lockade även om värdet var riktigt högt på dom. Snoozy kläderna är helt underbara i kvaliten. Som sagt det var klart värt 99:- 

⭐⭐⭐🌟⭐

Dessutom har jag så snälla personer runt om mej som ser till att jag får lite extra. Min syster hade lämnat en babybox här inatt och Linda var och hämtade en på kronan idag. Så här såg innehållet i det ut minus alla tidningar/reklam som alltid medföljer och lite saker som Linda själv hade användning för. 

MAM flaska&napp, esska napp, polarn och pyret strumpor m.m. 

Tack! 😃



100 dagar kvar


Nästan ledig dag idag, men bara nästan. Apt på jobbet följt av besök hos barnmorskan. Wilde fick en kort dag på dagis på sammanlagt 2.5timmar. Hos barnmorskan såg allt bra ut, bra prover, bra blodtryck, fina hjärtslag och magmåtten perfekt mitt på linjen. Tummen upp på de, det känns himla bra :) 100 dagar kvar idag och 180 avklarade. Känns som förevigt fast ändå inte. Imorn är de liksom nere på 2 siffrigt.  

Resten av dagen har tillbringats med städning av övervåning och en jäkla massa tvättande.. Så kan man också tillbringa en nästan ledig dag, tråkigt men välbehövligt. 2 dagar att jobba nu sen långhelg med semester och trevligheter. Ser jag framemot! :) 

Dagens jag och dagens från appen. 

Goodiebag från Bamba

 
Just nu har alla som bloggar chansen att vara med och tävla om 150 goodiebags. Jag är såklart med och tävlar, skulle vara så himla kul att vinna till wilde och bebisen. Bamba en riktigt bra leksakssida som passar alla barn och genom att vara med här och tävla prenumererar man på deras nyhetsbrev också så då missar man inget. :) 
 
Här hittar ni mer info och kan anmäla er om ni vill vara med ni också. http://bamba.se/mobile/
 
 
 
 

Söndag


Snart ännu en helg slut, älskar när dagarna går fort just nu! Dels för att vi har en massa att se framemot och dels för att jag vill att det ska bli augusti så fort de bara går 😃 

Igår hade jag helt ärligt en riktigt hemsk dag och natt. Dom som har hängt med ett tag och när jag väntade wilde kanske minns att jag fick på nätterna så att jag vaknade av att jag inte fick luft? Att det känns som halsen är vätskefylld eller va man ska säga och jag får inte luft förrens jag vaknar och kommer upp i sittande. Hostar och har totalt panik. Det är verkligen helt vidrigt och den paniken!! Hade kanske så sammanlagt 5-6 gånger med wilde, och så tror ja de hänt 1 gång efter det. Igår natt vaknade jag av det inte mindre än 4 gånger mellan halv 11 och halv 2. Det sista visste jag knappt om jag skulle våga sova nåt mer, och den ansträngningen gjorde dessutom att sammandragningarna gjorde nåt helt galet ont med. 

Som tur var resten av natten lugn, wilde kom tassandes vid 5 men fick han att sova längre med att säga att han va tvungen att sova mer om han skulle på kosläpp. Gick bra tills 7 iallafall :) Ewa hämtade wilde vid 10, jag bestämde mej för att åka med Fridde och Stig till biltema för behövde fixa nåt till Christoffers kalas och han gillar ju att sköta om bilen så fick bli tvätt grejer åt han. Både att gå på biltema och hemvägen va hemsk, orkade inte ha bältet mot magen för hade så ont så fick sitta och hålla ut de. Lovar att jag inte var ett dugg laddad för att gå på 2 kalas på men bara bita ihop! Fixade oss för bowlingkalas för stora Nova, wilde älskade bowling! Så duktig så för att aldrig ha gjort nåt sånt. Trevligt kalas och wilde var nöjd, tror födelesdagstjejen va nöjd med :) Åkte vidare hem till pappa och ingela för att gratulera Christoffer, kom lagomt tills tårtan dukades upp (eller om dom kanske tillochmed väntade in oss?) :). Där blev vi bara 1 timme sen var det färdigkalasat. Dom hade börjat redan 4 där med så vi kom ju sent vid 6 tiden så. Körde sen tillbaka wilde till ewa där han skulle sova. Älskade unge! När vi hämtade han innan kalasena frågade han om vi trodde han kunde få hinna sova hos ewa också? Såklart han fick de. :) 

Sen fick de bli myskväll för oss ♥, åt pizza och kollade nyaste Beck filmen. Under kvällen började äntligen det onda att avta lite.

Idag klev ja inte ur sängen förrens vid 9 efter 1 hel natts bra sömn, har knappt gjort nåt vettigt på hela dagen sen förrens wilde kom hem då åkte vi till netto och laddade upp med glass och en stor vattenmelon. Ont idag med trots att ja knappt rört mig. Hoppas det känns bättre imorn!! 

Wilde är iallafall hel lycklig efter denna helg, han har haft så kul på bowlingen och ännu roligare ihop med ewa där han blir så bortskämd med massa kul, frukost på sängen, kosläpp 2 dagar på raken, åka cab och allt va de är ♥ 

Födelsedagsbarnet fick jag inte med på nån bild dessvärre men Wilde och Liam iallafall 🎳😃


Bokat datum för ullared nu idag med och får vänta ännu längre än tänkt... Ända tills 18 juni innan vi hittade en dag som inte syrran jobbar på och som är efter skattepengarna kommit. Får söka semester tills dess för jag jobbade men de gör inte så mycket :) Den som väntar på nåt gott var de va? Ah vill att de ska bli den 18 bums nu helst 😂

Kul väska



Ända sen jag såg denna gravidväskan första gången har jag suktat efter den bara för att de verkar så kul. Fullproppad med roliga saker och ett utlovat värde på cirka 8500:- (varor och värdecheckar). Har försökt att vinna den i en massa olika tävlingar för tyckte priset 499:- var för mycket. Igår fick jag en taggning på instagram nu kostade väskan 199:- och inte nog med de så hade jag en kod på 100:- så priset landade på 99:-. Då var det inte så mycket att fundera på längre. :) 
Väskan i sig har jag ingen användning för men den ville Stephanie ha istället så och jag tar innehållet :) 

Ser ni snoozy mössan? Älskar det printet från dom köpte ju en bodysuit i samma på barnmässan ♥


http://lekmer.se/barn-och-baby/graviditet-o-amning/gravidklader-o-tillbehor/gravidv%c3%a4skan


Här ser man lite mer värde och innehåll i detalj :) Färger kan skilja mot bilden och likaså nallen från teddykompaniet finns i flera olika. 

Havandeskapspenning beviljad ✔


Idag kom brevet från försäkringskassan angående havandeskapspenning och den är beviljad, känns så skönt att veta!! 29 juni börjar den så drygt 1 och en halv månad kvar att jobba nu. Har ju funnits en viss oro att man skulle bli nekad och få tillbringa sommaren i värmen tjock, otymplig och orörlig med ett jobb som kräver att man är det motsatta. Men nu behöver jag inte fundera mer på de. 

Vecka 26 idag med, det rullar på 😃


Torsdag


Snart helg, gör sista av 8 arbetsdagar på raken imorn sen är det allt välförtjänt med ledig helg. Ska inte göra så mycket har jag tänkt mig, eller ja på lördagen vankas det kalas och inte bara 1 kalas utan 2 och båda på samma tid. Så kan de gå, tydligen var detta en bra tid på året att födas för jag tror alla fyller år just nu känns de som. Kalas och paket till alla håll. Men det är trevligt :) Helgens kalasande löser vi med att gå på stora Novas bowlingkalas först sen på vägen hem stannar vi till hos pappa&ingela och ser om Christoffers kalas fortfarande är ett kalas. 

Förövrigt är jag en tjock och trött tjej, och detta vädret?! Jag lovar jag får panik!! För så fort de blir såhär i vädret festar spindlarna loss i tvättstugan och jag har panik, panik, panik! Det är inte kul, varje gång jag försökt tvätta på sistone har det slutat med att jag rusat upp igen med hjärtat i halsen. Kul att vara totalt handikappad och inte ens kunna tvätta. Så en löjlig, tjock och trött tjej ska jag nog påstå. 

Men snart helg, ledig ,sova och på söndag inte göra ett skit det är bra de. Och nästa helg har jag sökt semester, längtar som bara den till den. Semestern sökt i tid med så förra gången jag skulle ha helgsemester inte upprepas igen! 

Avslutar med mina fina rosor från ica ♥ som dom ger till sina kunder nu innan dom stänger igen. Så tråkigt att dom ska stänga kommer sakna den affären för där är man nästan jämt, nära, bra och lagom stort, men tycker samtidigt det ska bli kul med nåt nytt. Men klart bäst hade det varit med både ett stort Ica och lilla. 


Måndag


Så hade det gått en massa dagar igen, det har gått i ett här sen i torsdags! Ikea då med syster och wilde så vi fixade lite av de han behövde till sitt nya rum. Säng, byrå, hylla och andra praktiska saker. Inte helt klart så en resa till behövs, då ska det köpas gavel, hylla och lite annat. Är väldigt tacksam för all hjälp från min syster, till soptippen, köra med kärran och allt bärande! Tack! :) 

Började greja direkt på torsdagen så wilde sov sin första natt där redan då. 


På fredagen sen vankades de jobb igen, efter jobbet hem och fortsatte greja innan det var dags för kalas. Nova fyllde 4 och det firades med kalas. God tårta och trevligt som alltid :) Hem sen och fortsatte greja ända till sena kvällen. 


Jobb lördag och söndag blandat med ännu mera grejande, rensande, plockande och städande. Fått sålt på wildes gamla möbler och lagt pengarna på burk i väntan på nästa ikea tur. Det tar sig med både wilde rum och bebis rum. Inte för att bebisrummet består av så mycket mer än tvätt, påsar, plastbackar, byrå, hylla och vagnen, men har åtminstone nånstans att ha allt de nu. 

Jobbat idag, jämt gör seg dag för jag är så trött! Vädret kallt och grått.... Soffläge resten av dagen känns helt klart som en bra plan. 

En liten tjyvkik på wildes nästan färdiga rum avslutar jag med. 


RSS 2.0