Lördag


Igår blev bara en sådär jättebra dag, sov som en prinsessa på natten utan nåt som störde så jag vaknade utvilad, fixade lite ärenden och så sen åkte vi till karlstad runt lunch, jag och wilde gjorde bergvik en sväng. Åt lunch, gick runt och kika. Tog oss en glass och kika lite till. Fixade ett par presentsaker, wilde fick sig 2 nya klädplagg  på HM, det var rea +20%. Jag köpte en svart mamma topp med 20% rabatt,billigt och bra men hur dåligt utbud som helst på det jag vill ha så nu får jag sätta mitt hopp till ullared så jag har nåt att ha på mig i sommar. Gick runt på coop, hittade lite såna där extra roliga samla och få så passade på att plocka lite samlarkuvert, sen fanns den kampanj i affär Köp barntandborste och få 1 bok så det nappade vi på så att wilde fick sig en ny bok -Pelle svanslös :) 

Sen var det dags att åka till Sofia och Alfons vid 3, hittade rätt på första försöket trots att jag är jättedålig på den sidan av Karlstad. Blev så överraskad att ja hitta rätt så jag körde förbi och fick krångla en del för att komma tillbaka sen. Mysig del av karlstad, Wilde och alfons var överlyckliga att ses, är så kul att se dom ihop. Sofia är lätt umgås med också så! Tur för mej :) Bjöds på fika sen bestämde vi oss för en tur till Mariebergsskogen eftersom solen passade på att kika fram. Vilket ställe! Dit ska vi åka igen. Blev där ett par timmar sen var klockan såpass att vi fick bege oss hemöver igen. Wilde längtade tillbaka till Alfons med en gång så blir verkligen en uppgift för en annan att se till att han får träffa sin kompis. 

Avslutade kvällen med varma mackor, melon och fetaost tillsammans med det nog bästa avsnittet av Ack värmland. Så tråkigt med säsongsuppehåll!!! 

Natt till idag var det lite värre, både haft den vanliga halsbrännan och sen en omgång med uppstötningar så jag vakna av att ja inte fick luft igen. Det är verkligen vidrigt!! Men jag tror kanske gaviscon hjälpte för det blev bara 1 gång? Men smakar ve och fasa... Hemsk tjock konsistens med nån obeskrivlig smak. Tur jag fick sova ostört igår iallafall. 👍 Har semester idag men höll faktiskt på att inte få det för telefonen ringde på vägen till karlstad igår och det var chefen som ville meddela att jag antagligen inte skulle få ledigt. Jag kände bara just då att jag VÄGRAR! Sökte ledigt denna helgen redan i mars tror jag det va och jag går inte med på avslag då bara 19 timmar innan jag ska ha ledigt när jag lämnat in så mycket tidigare. Sa som det va att ja hade planer och har har sökt denna ledigheten så långt innan. Tog kanske en 15 minuter så ringde hon tillbaka och sa att jag fick ledigt. Hoppas bara mina andra arbetskamrater som skulle vara lediga fick vara det också. 

Blir dock inte den planerade bilutställningen idag som jag från början skulle vara ledig för pga att vädret är urkasst men vi ska ju ändå till Karlstad för att komplettera med det sista till wildes nya rum och sen blir det kalas för Linda som fyllt 20 år. Så fullt upp ändå! Härligt med 1 dag då vi faktsikt ska göra nåt ihop alla 3. Ses knappt helgerna annars känns de som för de är jobb, andra saker och bilen annars. 

Hörs kanske senare eller imorn! :) 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0