Valborg


Ledig i två dagar nu, känns som helg för de är jag inte van med men hade timmar så det räcker och då kändes de som en bra ide.

Vaknade vid halv åtta imorse och upptäckte att Wilde hade ett svullet rött öga. Han hade haft de redan igår och hade sagt till pappan att det var jag?! som hade haft solcreme i ögat på han! Tokiga unge den solcremen ja hade på han var då inte i ögat iallafall. Ett samtal till Svea och fick tid kvart i elva. Stack iväg till tippen med gamla soffan och en sväng till lidl där vi träffa pappa/morfar som bjöd hem oss på fika efter vc. På vc konstaterades att de iallafall var smuts/skräp som ställt till det, tvätta och torka och så hoppas vi att det blir bättre. Wilde var så duktig där inte ett ljud sa han på hela tiden och lät sköterskan tvätta, kolla och ha sig med ögat. Våran duktiga kille ♡ Två små belöningar fick han välja så de blev ett klistermärke och en glittrig groda :) (ikväll hade han dock ont de hade han inte tidigare men hoppas de beror på att det har grejats med och inte på att de blivit värre)

Sen åkte vi hem till pappa och Ingela på fika plus att vi hängde på dom till Erikshjälpen en sväng. Vilket ställe, säffles egna ullared fast så mkt dyrare tycker ja. Synd men några små guldkorn kan man hitta iallafall. Wilde fick ett tre pack nalle puh pussel som faktiskt bara kosta 10:-. Pussel hade dom bra pris på :)

Hem och gjorde mat och ja syndade med att äta vanlig mat. fläsk och löksås och jag bara älskar de, så jädra gott! Mätta och belåtna drog vi till lekparken med Stephanie och Elias ett stund. Och dagen avrundandes med nästan 6km promenad innan mitt lilla hjärta skulle sova. Ensam hemma ikväll och jag sitter i soffan och njuter av tystnaden, ingen tv eller nåt på. På tal om soffa har vi fått oss en annan, när ja kom hem från jobbet i måndags stog en soffa och väntade här utanför. Bästa syster som hade fixat hit en vi kan ha tills vi får råd/hittar en bra. Den andra var ju i så dåligt skick, skumgummi som stack ut på flera ställen, fläckig och helt omöjlig. Visst är inte denna soffan perfekt men den ser så otroligt mkt bättre ut än den andra så den duger gott åt oss tillsvidare.

Ska se om jag kan ta och packa upp min fina servis idag men dessvärre tveksamt att ja pallar. Efter några år nerpackad i källaren var de mycke spindel väv och jag misstänker att de säkert finns nåt litet levande äckel däri med och då är väl risken att ja slår sönder min fina servis i ren panik istället. :s Kanske skulle göra de på trappan för då kan ja ju alltid springa in och gömma mej?! Helt sanlöst hur man kan vara så löjligt rädd men de går liksom inte ens att sätta ord på hur de känns när ja ser en spindel. Är nog lika bra att vänta tills imorn....

Imorn blir min lediga dag nr 2 och det enda som står på schemat är ännu mera lekparken och promenad.






Vårat vardagsrum just nu.









Stackars lilla hjärtat med ögat.



Lekparken är rolig den.

Loppi blogbag


I förra veckan hämtade jag ut min loppi blogbag vårpepp. Jätte kul att jag fick vara med och prova. :)





Blåbärs bar från naruridet tyckte jag skulle passa mej perfekt och hade med den för att äta på jobbet, men uäk den fixade inte jag. konstgjord smak och svåräten är mitt omdöme om den.

Vitalinea PRO med smaken passionsfrukt hittade jag tillslut i Åmål igår och jag har hunnit smaka än utan den får bli mellis på jobbet under veckan tänkte ja. Jag har stora förhoppningar iallafall, nyttig med en helt okej mängd kalorier.

Step by step godis surt godis med fruktsmak. Ekologiskt och naturligt. Helt okej godis :)

Supernature supermat nånting som jag inte blev riktigt klok på. Fullt i nyttigheter och om jag fattat de rätt en riktig detox men SMAKEN!!! Nä de funka inte för mej att dricka iallafall tyvärr...

Friggs the sockerbalans smakade bra och bra för kroppen.

Bok från harlequin. inte hunnit sätta mej till ro och läsa än men de kommer de lovar ja. En bra bok är alltid uppskattat.

Sheer cover bronzing var nåt nytt för mej men den kommer ja fortsätta använda blev bra fint och fräscht av den.




Helgen

Snart var den ledige helgen slut, tänk att dom ska vara så korta? Igår började jag dagen med vägning, påskens slarvande syntes tydligt på resultatet med bara 1kg minus. nya hårdare tag tänkte ja då!! Sen kom resten av dagen......
Var nere i Åmål och först hämtade jag syrran och vi va på handelshuset. Vad mkt fint dom har där! !! Massor med snygga retro och 50tals likanden, love it! Köpte bara snygga doftpåsar med drömde om att kunna köpa allt ;) Wilde fick en så snygg baseball jacka av sin Ossi :)
Sen åkte jag till mormor för att hjälpa henne med fönstren, putsa ute och insida och lite nya gardiner. Nu när jag har fått mig ett skåp fick jag med mej 12 kristallglas på fot som hon köpte till mig redan när ja va liten. Fick också en uppsättning bestick och lite påsk prydnaden. Älskade mormor, betyder så mkt att få ha dom sakerna! Frågade flera gånger om jag verkligen ska ha allt de fina och ja det var bestämt redan när jag var liten.
Efter de åkte vi hem till syrran och när micka hade klippt mig fikade vi på wienerkonditoriets stora mumsiga wienerbröd... dagens första synd... Sen kom ett sms, skulle vi gå ut till kvällen? ?
Och de blev en spontan fest i 64. Grillade och drack lite på altan sen ut på stan och med de fortsatte dagens syndande och när ja ändå var i farten (innan vi skulle ut) så tryckte ja i mej en hel påse marsipan ägg. Själv diciplin i sitt esse jo då!!! Det var iallafall en trevlig kväll iallafall men jag drog hem först av alla, trött och frusen.
Nu sitter jag ute på altan och väntar på att klockan ska bli lite mer, ska gå och hämta wilde och så ska vi hem till jessica på partylite. Sen är denna lediga helgen till ändå. Imorn är de måndag och SKÄRPNING på mej då. (idag får de bli som de blir)

Fint i köket


Mitt skåp är ÄNTLIGEN färdigt och de blev ju bara så bra! Enda som inte blev som det var tänkt var placeringen för den blev så mycket bättre den med. Trodde de skulle stå i rummet mellan köket och vardagsrummet men efter en liten makeover på köksmöblerna fick det plats i köket så nu konmer det verkligen att synas :)) Är extra nöjd med köket nu vill ja lova. Dom höga möblerna blev helt vanliga och fick ny plats dom och så här ser det ut nu.

(tyvärr fanns mina förebilder på iphonen men tänk er obehandlad fura så förstår ni hur skåpet såg ut innan)











Torsdag


Torsdag och en dag kvar till helg , härligt! :) Haft några bra dagar nu med en del som blivit gjort här hemma trots att ja bara haft en ledig dag och de va i tisdags. Altanen är tvättad och nyoljad , möblerna likaså med fin rödbrun olja. Blev betydligt mycket finare men en omgång till skulle inte skada vare sej på altan och möblerna men slut på olja så de blir de inget med just nu.

Har haft storrens bland alla grejer och slängt ut en massa på köp och sälj. Inga stora summor men många bäckar små ska nog ta mej till ullared så ja och syrran får oss en mysshoppingdag där eller vad tror ni? ; ) Meen de går bra segt just nu tyvärr men kanske när alla fått lön?!

Idag har vi haft emelie och nova här några timmar. Barnen har bytt påskägg med varandra och emelie fick sin födelsedagspresent en korg med godsaker och bra att ha. :) Alltid lika trevligt att ses och barnen leker bra (när dom inte ska ha samma saker och blir ovänner vill säga ; )) Varit i lekparken och här ute i trädgården.

Avslutade denna dagen med att fylla på kylskåpet, påbörjade iallafall med den månatliga Lidl handlingen imorn blir de resten. Välfyllt kylskåp är skönt att ha.

imorn tar ja helgen med , fullt upp hela helgen känns de som så undrar när jag ska hinna bara vara ledig?






Lediga idag

Efter att ha jobbat väldigt många timmar (över 35st närmare bestämt) under påsken satt en ledig dag bra kände ja, skulle sova så länge men hallå?! vaknade först av alla och fick ligga och vänta en timme på att wilde skulle vakna. Sovmorgon va de ja! Nu är vi iallafall uppe och vakna, tvättmaskinen och diskmaskinen är igång. Det blir tvätt, städ och greja ute på schemat idag. Inte så kul men ett måste, en riktigt lång promenad ska de bli med på minst en halvmil gärna mer. :) Slarvat massa under påsk så nu jäklar!! Vägning på lördag hoppas på 2-3 kg mera ner men hoppas inte på för mycket efter denna helgen. Men allt ner är bra vare sig de är 1 eller 5!
Förövrigt måste blogg.ses app till Android vara bland de sämsta. Inte alls lika bra att blogga från denna som det var från iPhone tyvärr. Men ja älskar telefonen mer och mer iallafall. Vissa saker inte alls bra som på iphone men andra saker är så mycket bättre!! :) Men som sagt blogg appen näh. Nu förstår ja va du mena emelie att dom borde göra om den trodde inte de var sån skillnad. Saknar den kursiva stilen, användningen inuti appen, att kunna byta kategorier, fetstil osv. Men ja vänjer mej nog..
Bjuder på en bilder från Lekparken igår, älskar att kameran är snabb och tar så bra bilder. :)

Lediga idag


Efter att ha jobbat väldigt många timmar under påsken satt en ledig dag bra kände ja, skulle sova så länge men hallå?! vaknade först av alla och fick ligga och vänta en timme på att wilde skulle vakna. Sovmorgon va de ja! Nu är vi iallafall uppe och vakna, tvättmaskinen och diskmaskinen är igång. Det blir tvätt, städ och greja ute på schemat idag. Inte så kul men ett måste, en riktigt lång promenad ska de bli med på minst en halvmil gärna mer.

Förövrigt måste blogg.ses app till Android vara bland de sämsta. Inte alls lika bra att blogga från denna som det var från iPhone tyvärr. Men ja älskar telefonen mer och mer iallafall. Vissa saker inte alls bra som på iphone men andra saker är så mycket bättre!! :) Men som sagt blogg appen näh. Nu förstår ja va du mena emelie att dom borde göra om den trodde inte de var sån skillnad. Saknar den kursiva stilen, användningen inuti appen, att kunna byta kategorier, fetstil osv. Men ja vänjer mej nog..

Det stora påskägget

Igår när ja jobbade ringde de i telefon . "-Hej det här är från ica hjärtat i Norelund du har vunnit ett stort påskägg"Kul! var dit och hämtade de och det var verkligen ett stort ägg fullt med gott :) (tur de är påsar med långt datum eftersom ja inte ska äta godis just nu då) Tack ica ♥ och fazer/dumle. :)

påsk



Igår fick jag iväg och panik köpa en ny telefon, min älskade och ibland hatade iphone bestämde sig för att säga upp kontakten med mig i onsdags. Satt och höll på att göra plats i telefon för den senaste uppdateringen när mitten knappen slutade att fungera sen blev telefonen helt svart gick att ringa till den osv men inte att svara inte att få på skärmen osv. Panik! hoppades på att den skulle starta igen och vaknade flera gånger under natten ihopp om att den skulle va som vanligt igen men nejdå. Ringde flera gånger på den och ja hörde att ja fick sms men kunde inte göra ett skit. Åhhh. .. Ny telefon hade jag inte tänkt skaffa förens mitt abonnemang går ut men nu fick de bli en på avbetalning på audio video. blöh! En Samsung s4 blev de iallafall, och ja vet att de finns en 5 nu men jag var nöjd med 4 både för priset och så tyckte ja 5an var väl stor. Kommer säkert att bli bra med denna men just nu är jag mest ledsen för alla bilder som är borta, allt annat som är borta och för att jag var tvungen att ta en på avbetalning men vad skulle ja göra liksom? har bara mobil eftersom min dator är trasig och då ska allt den vara bra också och ville absolut inte byta ner mig eftersom ja använder den så himla mkt.




Påsk var de med och jag har valt att jobba jobba jobba denna påsken men har iallafall haft lite påsk mys idag. Mina hjärtan fick gå på påskäggs jakt imorse och när ja kom hem gjorde vi lite påskmat och så slängde ja ihop en påsk kaka som Ingela, syrran och tom kom hit och fikade på. Sen var det dags att lämna wilde hos farmor där han sks sova, jag tog en 40 minuters promenad och försökte göra mej av med lite påsk mat och kaka för usch va tjock ja kände mej efter ha levt på shakes, ägg och sallad i snart tre veckor. Gick upp i skogen och halvvägs börja ja tänka på björnen och undrade lite va fan jag skulle ge mej ut själv för och ingen vet var ja är men tröstade mig med att den ju ska ha vandrat vidare så ja gick vidare med hjärtat i halsen för hade lika långt åt båda hållen när ja kom på de. När ja skulle gå tillbaka sen kom de lägligt nog en gubbe med hund så då kändes de okej att ta samma väg tillbaka då ja skymta en varseljacka och hund ca 50 meter framför mej hela vägen. Nu ligger ja på soffan och väntar på lets dance ska börja, känns som en helt okej fredag ända.



återstår att se hur detta inlägg blev då, ser helt annorlunda ut mot vad ja är van vid men får hoppas de ser okej ut och är läsbart.

Söndag


Oj vad fort fyra dagar går! Men så skönt det varit att vara långledig, nu är jag laddad för alla många dagar och timmar ja ska jobba :) 

Idag har de varit en ganska lugn dag, sovmorgon. Plockat och grejat lite, och började måla mitt skåp. Har verkligen lyckas glömma hur tråkigt jag tycker de är att maskera och måla. Dessutom är ja full i svart lackfärg nu med, ser så fräscht och fint ut så. Nästa gång tar ja plasthandskar på mig. Efter att ja hade målat klart för idag fick det bli ännu en långpromenad. Har gått mer än 2,5 mil denna ledigheten, bra gjort tycker ja själv. Wilde är snäll han och åker med, tur att han faktiskt uppskattar att åka vagn fast han börjar att bli såpass stor.  :) 

Idag är de faktiskt en speciell dag med, våran 7 års dag. <3 Firar inte direkt men ja gav ett kort och choklad iallafall. :)





Busungarnas barnloppis


Imorse åkte ja, Emelie, Stephanie och Sandra iväg till svanskog och den efterlängtade busungarnas barnloppis. Den helt klart bästa barnloppisen man kan hitta. Jag har sparat undan alla pengarna som jag fått in på köp och sälj den senaste tiden och lagt i en burk bara för att köpa upp allt på loppisen nu. Det måste vara det som kallas att återanvända väl?! Är så himla nöjd med allt jag fick. Väldigt bra saker är de. 
Kläder kläder kläder, blixten kläder och foppisar, angry birds jacka och byxor, byggare Bob pyjamaser ggr 2, keps med döskalle och en favorit tröja som han redan har en efter William men ja gillar den så mkt så då kan man ha två,  pirat pyjamas och bamse frotté morgonrock. Dyrast var angry birds byxorna för 40:- billigast blixten T-shirten för 5:- :) 

Disney trivial Pursuit som jag var så nöjd med men så var de inte komplett när ja väl kom hem kollade bara lite snabbt där, tråkigt!! Går de att köpa extra "tårtbitar" tro för de är dom son saknas? 

Filmer, bamse foppisar, blixten fika låda, och bra att ha till dagis regnoverall, stövlar och 2 överdragsbyxor (som inte är med på bild.) En bok som inte är med på bild. Och till mig blev de ett par gröna (såklart äkta) converse för ynka 50:-. Inte en färg ja hade köpt till ordinarie pris men för det priset så ;) köpte även ett par grå puma knickers till mig för 10:-. 

Barnloppis är så kul! Dock undrar man många gånger hur folk tänker när dom sätter priset?! En del måste drömma bra, blixten kläder tex är många gånger galet dyra för att vara utslitna, dåliga tryck etc. Näh fint ska de va till låga priser då är barnloppis som bäst :) 

Nu är det färdigshoppat för lång tid framöver vill ja lova nu har han så han klarar sej länge. 






O hej!


Lyckan när man ställer sig på vågen och resultatet är tillochmed bättre än vad man hade kunnat hoppas på. Minus hela 5 kilo!!! Hade drömt om 4 men trodde kanske på 3 och så är det 5!!! Då har det varit värt allt slit, och målet kommer ja att nå snabbare än jag trodde med så vilken lycka! :) Nu kör ja vidare för nu blev de lite roligare även om de egentligen är pesstråkigt.  




Fredag


Idag blev de en spontan tur till Karlstad för hjärtat behövde till biltema, då ville såklart ja och Wilde också åka dit. Ja ville absolut till lager157 där dom körde en weekend kampanj på jättefina linnen för 7:-. Sånt gillar ja :) När vi ändå var i Karlstad och inte vet om vi ska dit nåt mer snart igen så passade vi på att gå in på toys r'us och fixa presenter till Nova som fyller år snart. Wilde visste vad han ville ha till henne, Nova ska minsann ha Sofia. Goa unge! Men det blev en hej vild blandning tillslut, Wilde var så nöjd han när han fick välja vad hans Nova ska ha. :) Blev ett par smågrejer till hans påsk ägg med, hoppar godiset iår för gissar på att han får tillräckligt ändå ;) 

Avrundande denna dagen men en lång promenad till Ica <3 och tillbaka. 430 kalorier intagna för mej idag och 350 av dom förbrända på promenaden så nu ska ja minsann fixa morötter och dip till lets dance. De har ja gjort mej förtjänt av. :) Alldeles shaky nu så detta låga kalori intaget/uttaget är väl inte att rekommendera kanske men men. Imorn får jag första resultatet så får se om de har lönat sig. 

Nu ska ja bara krypa i mjukiskläderna och fixa fredags myset. 

På väg att åka..

Fina va? :) 
👍👍👍


Dagens Wilde i sin fina bamse tröja, och lyckan över att ha blivit ägare till sin första pruttkudde. 







Torsdag


Första lediga dagen avklarad, en tur till tippen, massa tvättande och en tur till wildes farmor och farfar blev det på dagen och sen var de dags för mej och Wilde att gå och möta Emelie&nova för att kolla in tjejkvällen på stan. Kul att Säffle fixar nåt ibland. Tummen upp :) Vädret  lyckades dom dock inte med men det var trevligt ändå. Var inne på Lindex en sväng, hade en 50:- där som jag fick för att svara på en undersökning, den tillsammans med 2 för 1 på all rea blev två tröjor till Wilde för ynka 25:-. Wilde var skitnöjd, bamse och angry birds blev de. På meey fyndade ja mig en cheap monday längre oversize topp för 60:-. Passade perfekt gjorde den med. Handlade man i vissa utvalda affärer kunde man gå till torget och visa kvittot och utbyte få en goodiebag. Meey var med så det fick ja en. :) avslutade med en fika på Holgers innan vi började gå hemåt med ett stopp på Bergers där jag fick nöja mej med att kolla på allt fint ja skulle vilja ha ;)  

Nu ska ja slänga ihop en sallad, väldigt sent men inte hunnit tidigare. Kommer smaka ljuvligt de känner ja på mig :) 






Loppi blogbag


Blev så glad tidigare idag när ja fick ett mejl om att ja skulle få en loppi blogbag, denna heter vår-pepp och innehållet kunde inte passa bättre. Återkommer med recension när jag fått den och hunnit testa. 


Ibland har man lite extra flyt, jag har de just nu och det betyder en massa roliga saker som ramlar in. Presentkort, den härliga pläden från lambi, premier från middagshjälpen, ett roligt special utskick från redd (fd tampons for free) och modifast kom igår och även de passade ju helt perfekt just nu, knäckebröd fick ja en kupong på idag, bonus utskick, ja kom med i buzzador kampanjen för glade, smakprov på slanka fick ja häromdagen också. Smaktestarna försöker ja hänga med i varje vecka. Ja ni ser! Just love it ;) och de tar knappt nån tid bara man vet var man ska hitta allt och jag hittar de mesta på gratisbloggen: nattstad.se/stonetag 



Onsdag


Bara onsdag och jag har redan tagit helgen, ovanligt för mej men vad skönt de ska bli! Jag ska sova på morgonen, börja pilla på mitt skåp,promenera, gå på tjejkväll på stan med Emelie och barnen, det är världens bästa barnloppis -busungarnas på lördag och så ska det mysas en massa med mina hjärtan. Borde åka till soptippen med.. Och vill fixa mitt hår med om det hinns med, syster?! :) Med lite tur hinns de mesta med iallafall :) 

Hoppas på fin fint väder med, dom senaste två dagarna har inte varit roliga. Kallt och blött.. Tur ja haft gummistövlar nu iallafall, guld värt!  









Måste bara visa


Ja jag måste ju bara visa er mina nya gummistövlar, är så nöjd! Helt plötsligt blev det helt okej med gummistövlar eller hur?  Netto är bra grejer de. 

Hur roliga och snygga?! Och dessutom billiga, annars har ja bara hittat fula, blommiga (okej inge fel med blommiga utom att ja inte är blommig) eller alldeles för dyra. Men inte dom här inte :)



Ute på tur


Nästan direkt jag hade slutat jobba kom pappa och Ingela och hämtade oss för att åka ut till deras ställe långt ute i tveta alldeles vid vattnet. Kört på långa krokiga grusvägar och vägar som knappt existerade, spännande värre jag hann allt undra om de verkligen skulle gå men de gjorde de :) Hade väl planerat lite bättre väder egentligen men fasiken på med regnkläderna på Wilde och vinter jacka till mig. Gått på tur runt på stenarna, spanat på skalbaggar, hoppas i vattenpölarna, testat att fiska och grillat korv. Mysigt men blev jädrar så kallt&rått till slut så sen var det riktigt skönt att komma hem och ställa sig en varm lång dusch. Detta gör vi om fast då får det vara varmare och solen skina. :) 

❤️



Lördag


Vilken bra dag det känns som detta varit, en bra dag på jobbet. En lyckad tur på medis barnloppis på lunchen då jag hittade väldigt bra och riktigt billiga fynd. Precis som ja gillar de :) Efter jobbet hämtade jag Wilde i garaget och när vi kommit hem (som om ja faktiskt inte hade gått en massa redan på jobbet) så tog jag och Wilde en tur i skogen innan vi åkte till lekparken och mötte upp Stephanie och Elias för lite lek och tjat. Sen såg jag fram emot en lugn och slapp eftermiddag/kväll i soffan men så hittade jag det, alltså det perfekta skåpet för en ide jag har haft länge nu så istället blev det en tur till nysäter och hämtade det. Bäste pappa var snäll och följde med me kärran och Wilde var överlycklig för han fick stanna hos Ingela under tiden. Nu längtar jag efter att sätta igång med mitt projekt, färg hoppas jag ska finnas. Tapet vet jag finns, men penslar måste köpas. Bilder får ni sen när det blir klart :) 

Nu blir det bara myskväll, har precis ätit taco kyckling och det satt väldigt fint vill ja lova. Synd bara att jag inte kan dyka ner i en stor underbar påse med lösgodis nu också men nej nej det är inte tillåtet det.. Så tråkigt men så är de just nu, självförvållat men ja lika tråkigt för de.. 

Här är iallafall dagens loppis fynd: 

Fodrad jacka, skal jacka i jöttefint skick 20:- styck. Skor och stövlar 20:- styck (dom svarta är betydligt mkt finare skick i verkligheten än de ser ut på bilden) och plånbok och shorts för 10:- styck. Både jackor och stövlar får växas i, så nu har han till hösten och nästa vår :) 



Glossybox


I fredags kom min sista julklapps Glossybox, tråkigt tyckte ja att de var den sista men alltid lika kul när den kommer. Mycket bra i denna så tummen upp! Men nu har ja mycket grejer så en paus blir bra så jag hinner använda allt. 

Ansiktcreme, deospray, nagellack, mascara och bodylotion. Förutom att jag inte gilla doften på bodylotion var detta en riktigt bra box :) 



Torsdag


Torsdag idag och inte vilken torsdag som helst utan världens bästa systers födelsedag, hurra hurra :) Direkt efter jobbet åkte vi till Åmål för att gratulera henne. När det vankas kalas blir delar av familjen ofta förkylda och lika så idag, men vi var där iallafall tillsammans med vänner, pojkvän och en bror. Kakor, kaffe och massa bus för Wilde. Trevligt :) Det pratades på en tur till Ullared i juni, åhhh ja är så sugen!! Frågan är om de är värt de när man har dåligt med pengar?! Men ja känns så, trevligt att bara åka med liksom. Småhandla lite och bara strosa runt där. Kanske kan lägga undan lite till de med, de är ju inte juni än så. 

Nu ligger jag på soffan och är jämt stentrött iallafall, kan man skylla på klockomställning eller?! Varit riktigt tungt att ta sej ur sängen på morgnarna både för mej och den annars så morgonpigga barnet. Känns som klockan ringer mitt i natten... Men imorn ringer den inte mitt i natten iallafall för jobbar kvällen. Både skönt och inte, mest inte för ja trivs hemma på kvällarna men lite skönt nångång att inte alltid behöva iväg på morgonen.  

Tänkte avrunda detta inlägget med att visa dom fina burkarna ja beställde på middagshjälpen igår. Super sida de där, gratis medlemskap och poängen man samlar ihop kan man "köpa" fina saker för. Fastnade för ugglorna på burkarna men inte en aning vad jag ska ha i dom, ha dom eller ens ha dom till. Men de kan ja ta dom kostar ju ändå ingenting mer en lite surfande på deras sida :) 




Buzzador


Nu var det länge sen sist men i måndags kom erbjudande om en ny kampanj på buzzador. Jag tackade såklart ja och hoppas ja kommer med! :) Glade one touch att testa isåfall. 




Några dagar


Nu var det några dagar sen igen så dags att uppdatera sig :) 

Har hunnit vara ledig flera dagar på raken nu. I fredags tillbringades dagen i Karlstad med mina hjärtan. Roade mej med att shoppa upp alla mina presentkort ja fått genom m3 och mina bonuscheckar på hm, shopping när den är som bäst de ;) ("gratis" alltså ;)) Hårfärg och slingor, linne, strumpor till mig, gummistövlar och angry birds skor till Wilde. Småsaker på lagerhaus mm. 

Wilde valde helt själv då nu ska de väl duga iallafall? Dom svarta han har duger inte för dom har inga stjärnor som våra. Är alltså inte converse haha. Bestämd kille som vet vad man egentligen ska ha på fötterna. ;) 

I fredags kom wildes kort så togs hos fotografen på barnmässan.  

Blir nog det översta kortet som vi kommer beställa förstoringar på :)


I lördags var jag och Wilde ensamma hemma och hade en riktig mysdag med en tur på stan han och jag och sen ett par timmar i lekparken med syrran som kom hit och höll oss sällskap. Sen kom även wildes mormor förbi och hälsade på. Vid 6 tiden körde ja han till farmor och sen var de hem och städa och packa som gällde för mej. Uppladdning för söndagen de :) 
❤️

Sen så var det ju äntligen söndag och dags för kommunals kryssning. Långt bak i bussen ska man va och festen började strax efter vbro. Fint de 👍 Resan var som vanligt så jävla rolig. :) Framme i Stockholm började väntan, gick ganska fort ändå och tillslut var vi inne och kunde lämna av grejerna i hytten, bättra på sminket för att sen fylla på lagret från tax freen. Blev nån rundtur varvat med drickbart i hytten tills vi skulle vara på buffén. Väldigt god mat och jag åt alldeles för mkt!! Haha fick gå och lägga oss raklånga på sängen en sväng efter maten :). Resten av kvällen varvades det mellan pub, hytt, tråkiga dansband och avslutning på nattklubben. Härlig blandning på folk och alltid nån att umgås med, gamla arbetskamrater, kommunalarna som man lärt känna tack vare just kommunal och mina nuvarande arbetskamrater. Tack allihop för skratten och denna resan! Nästa gång får vi se var de bär av, vi prata på om man skulle satsa på nåt nytt. Men det bestämmer vi ju allihopa på kommande planeringsmöte så! 

Igår var dagen trevlig men aningens segare än söndagen. Världens godaste och mumsigaste frukost. Strosade sen mest runt och kollade in all shopping m.m som finns. Tog en fika och sen ännu mera kolla runt. Önskade ja hade haft gott om pengar och kunnat gå lös i tax free. Då hade det blivit nya converse till oss alla, och en massa Victoria secrets till mig. Men fick nöja oss med en skattkista godis och en motorcykel till lillhjärtat. Ett 6-pack gn eller va dom heter till de större hjärtat. Och jag själv fick den billigare varianten av vs parfym och sen var de cider över sen kvällen innan och jag brydde mej aldrig om att köpa några fler. 

Hemresan gick smidigt och vi var hemma i Säffle redan vid 21 tiden. Ah skönt att vara hemma! Trött och sliten med bara 4 timmars sömn på båten så det var gott att äta och krypa ner i sin egna säng. 

Jag redo på söndagen, slog mej på båten att jag körde mer eller mindre samma outfit som förra året. Dumt att byta nåt man trivs med väl ;) Annars blev inte en endaste bild tagen, hur tråkigt var inte de då? Glömde helt av att ta nåt.

Idag satt de fint med sovmorgon, en dusch och sen få ge Wilde överaskning  från båten. Han verkar nöjd med både leksaken och godisskattkistan fast han inte får smaka förrens på lördag. :) efter en lugn förmiddag tog vi oss en promenad ner till Domus och tillbaka. Ja hämtade en härlig pläd på posten från lambi och Wilde vann ett kakpaket  på såna där 1 kronas lotter. Resten av dagen blir lugn, skönt med en ledig dag och bara kunna slappa. 





RSS 2.0