Valborg


Ledig i två dagar nu, känns som helg för de är jag inte van med men hade timmar så det räcker och då kändes de som en bra ide.

Vaknade vid halv åtta imorse och upptäckte att Wilde hade ett svullet rött öga. Han hade haft de redan igår och hade sagt till pappan att det var jag?! som hade haft solcreme i ögat på han! Tokiga unge den solcremen ja hade på han var då inte i ögat iallafall. Ett samtal till Svea och fick tid kvart i elva. Stack iväg till tippen med gamla soffan och en sväng till lidl där vi träffa pappa/morfar som bjöd hem oss på fika efter vc. På vc konstaterades att de iallafall var smuts/skräp som ställt till det, tvätta och torka och så hoppas vi att det blir bättre. Wilde var så duktig där inte ett ljud sa han på hela tiden och lät sköterskan tvätta, kolla och ha sig med ögat. Våran duktiga kille ♡ Två små belöningar fick han välja så de blev ett klistermärke och en glittrig groda :) (ikväll hade han dock ont de hade han inte tidigare men hoppas de beror på att det har grejats med och inte på att de blivit värre)

Sen åkte vi hem till pappa och Ingela på fika plus att vi hängde på dom till Erikshjälpen en sväng. Vilket ställe, säffles egna ullared fast så mkt dyrare tycker ja. Synd men några små guldkorn kan man hitta iallafall. Wilde fick ett tre pack nalle puh pussel som faktiskt bara kosta 10:-. Pussel hade dom bra pris på :)

Hem och gjorde mat och ja syndade med att äta vanlig mat. fläsk och löksås och jag bara älskar de, så jädra gott! Mätta och belåtna drog vi till lekparken med Stephanie och Elias ett stund. Och dagen avrundandes med nästan 6km promenad innan mitt lilla hjärta skulle sova. Ensam hemma ikväll och jag sitter i soffan och njuter av tystnaden, ingen tv eller nåt på. På tal om soffa har vi fått oss en annan, när ja kom hem från jobbet i måndags stog en soffa och väntade här utanför. Bästa syster som hade fixat hit en vi kan ha tills vi får råd/hittar en bra. Den andra var ju i så dåligt skick, skumgummi som stack ut på flera ställen, fläckig och helt omöjlig. Visst är inte denna soffan perfekt men den ser så otroligt mkt bättre ut än den andra så den duger gott åt oss tillsvidare.

Ska se om jag kan ta och packa upp min fina servis idag men dessvärre tveksamt att ja pallar. Efter några år nerpackad i källaren var de mycke spindel väv och jag misstänker att de säkert finns nåt litet levande äckel däri med och då är väl risken att ja slår sönder min fina servis i ren panik istället. :s Kanske skulle göra de på trappan för då kan ja ju alltid springa in och gömma mej?! Helt sanlöst hur man kan vara så löjligt rädd men de går liksom inte ens att sätta ord på hur de känns när ja ser en spindel. Är nog lika bra att vänta tills imorn....

Imorn blir min lediga dag nr 2 och det enda som står på schemat är ännu mera lekparken och promenad.






Vårat vardagsrum just nu.









Stackars lilla hjärtat med ögat.



Lekparken är rolig den.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0