Helgen

Snart var den ledige helgen slut, tänk att dom ska vara så korta? Igår började jag dagen med vägning, påskens slarvande syntes tydligt på resultatet med bara 1kg minus. nya hårdare tag tänkte ja då!! Sen kom resten av dagen......
Var nere i Åmål och först hämtade jag syrran och vi va på handelshuset. Vad mkt fint dom har där! !! Massor med snygga retro och 50tals likanden, love it! Köpte bara snygga doftpåsar med drömde om att kunna köpa allt ;) Wilde fick en så snygg baseball jacka av sin Ossi :)
Sen åkte jag till mormor för att hjälpa henne med fönstren, putsa ute och insida och lite nya gardiner. Nu när jag har fått mig ett skåp fick jag med mej 12 kristallglas på fot som hon köpte till mig redan när ja va liten. Fick också en uppsättning bestick och lite påsk prydnaden. Älskade mormor, betyder så mkt att få ha dom sakerna! Frågade flera gånger om jag verkligen ska ha allt de fina och ja det var bestämt redan när jag var liten.
Efter de åkte vi hem till syrran och när micka hade klippt mig fikade vi på wienerkonditoriets stora mumsiga wienerbröd... dagens första synd... Sen kom ett sms, skulle vi gå ut till kvällen? ?
Och de blev en spontan fest i 64. Grillade och drack lite på altan sen ut på stan och med de fortsatte dagens syndande och när ja ändå var i farten (innan vi skulle ut) så tryckte ja i mej en hel påse marsipan ägg. Själv diciplin i sitt esse jo då!!! Det var iallafall en trevlig kväll iallafall men jag drog hem först av alla, trött och frusen.
Nu sitter jag ute på altan och väntar på att klockan ska bli lite mer, ska gå och hämta wilde och så ska vi hem till jessica på partylite. Sen är denna lediga helgen till ändå. Imorn är de måndag och SKÄRPNING på mej då. (idag får de bli som de blir)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0