Bebis uppdatering


Igår var 70% av graviditeten avklarad, idag ny vecka och nu är det 29. Även i sista trimestern nu äntligen! Idag om en 1 månad har jag min första havandeskapslediga dag, Wilde 6 veckors dagis semester och Fridde 2 veckors semester. Härligt att se fram emot! 

Läser man appen under Mamma denna vecka står det att man ska börja skriva på ett förlossningsbrev, det är inget jag tänker göra. Tror på att det kommer gå snabbt och BRA! Dit, inte hinna vara där länge, har inte tänkt att jag ska behöva nån slags bedövning, tänker absolut inte prova lustgas igen och när allt har gått snabbt och bra åker vi hem så fort en doktor godkänt. Eller man kanske skulle skriva de 😂 Fast jag tror på att man tar de som man tar de och tar det allteftersom eventuella saker dyker upp. Är iallafall inte ett dugg nervös för annat än att de gå för fort, längtar tills den dagen det är dags. 

På Pappa fliken i appen står det nu att det är dags att köpa vagn , står för det mesta knappt nåt användbart på just pappa delen. Mest dravel faktiskt som typ ta med din flickvän på bio, ta med henne på promenad, berätta för henne att du tycker om henne osv.  Alltså inga direkta mamma, pappa och barn tips.

 Och vagnen är redan köpt av mamman och står uppe och bara väntar på bebis ♥ 

Igår 

Kronans apotek hade 50% utförsäljning på vissa Elodie details nappar och hållare, wilde tyckte att bebisen skulle ha denna och jag kunde ju inte annat än hålla med så den fick följa med hem igår när vi var där och handla. 

Dagens! V 29. Undrar hur ja ser ut om 11 veckor!?
🙈🙉🙊

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0