Torsdag


Igår efter jobbet vankades det storhandling, åh vad kul de var med det nya. Först va vi dock på lidl som vanligt, sen dollarstore och köpte allt sånt där som går åt. Billigt och bra där! Schampo,balsam,städmedel och allt sånt är ju så billigt där. Och sen in på kvantum och köpte allt som inte finns på lidl som vi ändå vill/behöver ha. En stor besvikelse - dom har inte apetinas fetaost i tetrapack :( Men en stor glädje -dom har banoffe fudge i lösgodiset så nu slipper man köpa 5 kilo på ullared och äta så man mår illa sen, nu kan jag äta det närsomhelst ! :) Men vart ska jag hitta osten, ska man behöva gå till pekås tro? Domus har den inte... 

Sen följde det en natt from hell, alltså när man tror att de inte kan bli värre eller?! Har haft sån halsbränna med magsyre uppstötningar att jag mer eller mindre varit vaken hela natten. Sovit max 10 min åt gången men dock 1.5 h under morgonsidan av natten. Ätit en hel karta med novalucol  (10 tabletter) Varit uppe och druckit samarin 3 gånger, vatten mellan det. Hemsk hemsk hemsk natt! Har fortfarande ont i halsen av de för magsyran fräter verkligen, hostat har jag gjort med eftersom jag vaknar av det är i halsen, så upp och kippar efter andan och hostar och satan va ont de gör i dom där musklerna i magen man annars inte använder. Hoppas jag aldrig mer det blir såhär det var alldeles för mycket och intensivt! Fick äta bröd utan pålägg och kaffe med hälften mjölk till frukost för hade inte kunnat få i mig nåt annat än "snäll" mat utan för mycket smak. En tur till apoteket och köpt gaviscon mixtur så får vi se om de kan hjälpa om de blir nåt mer såhär och bäddat in kuddar under madrassen för att komma i högre läge, tydligen ska de vara bättre att sova på vänster sida med men de vet ja väl inte? Ska iallafall ha det i tanken även om jag tror det blivit vilken sida jag än legat på. Hemskt när de ska komma om  och om igen iallafall, när jag väntade wilde så var det en gång dom gångerna det hände och långt mellan gångerna nu är det ofta och flera gånger. :( Får verkligen panik när det blir.... 

Otroligt glad att jag var ledig idag för har vart zombie trött hela dagen i både huvud och kroppen, värst i kroppen. Hade egentligen varit meningen att vi skulle åka till Sandra idag men hon fick jobba, skulle även träffat andra Sandran men Nova var på dagis så skulle ses nån annan dag och inte mej emot för så sliten som jag varit så har det vart guld att bara vara. Städat det nödvändigaste, tvättat lite och rembäddat. Absolut inte gjort mer än jag orkade och sen fram åt eftermiddagen somnade jag på soffan en sväng, välbehövligt minst sagt. 

Nu väntar jag på en ny serie som ska börja på 5an kl 21, verkar vara riktigt bra så hoppas det stämmer. Imorn är ännu en ledig dag men får sticka till jobbet en snabbis och lägga in semester för nästa jobb helg, eventuellt fått andra planer men vet inte bestämt än men i vilket fall som helst så ska jag se till att semester ansökan är inne i tid iallafall nåt annat vågar jag inte chansa på. Sen åker vi till karlstad jag och min älskade unge och hälsar på hans kompis Alfons. 

Karlstad på lördag med, ska egentligen på bil utställningen som ska vara där men dom utlovar pessväder hela dagen lång så vi nöjer oss nog med en tur på stuven, biltema och ikea för att komplettera det som saknas i wildes rum och ett par små saker till babyns rum. Efter det vankas det 20 års kalas för Linda så fullt upp på lördag. :) 

Hörs mer under helgen! 

Wilde och hans älskade katt imorse ♥

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0