En fin söndag

 
Började denna dagen med att bara slappa,låg extra länge i sängen och läste medans Wilde härjade runt i sitt rum. Sen blev det en tur till Emelie och Nova på lite kaffe och tjöt.
 
Vid halv ett kom syrran och vi åkte mot Kattlyckan, Wilde var en mycket lycklig liten kille som har klappat massa katter, fiskat fiskdamm, stoppat pengar i katternas sparbössa, kollat på bää och fått en gratis dvd film om katter. :)
 
Väl hemma igen satte jag igång att göra långkok ala en kalopsliknande gryta medans Wilde har vart jämt helt tossig. Har varit överallt och ingestans och gjort tvärtemot. Hade nog behövt rastas i lekparken några timmar med tanke på vilken lugn helg det varit. Det ska jag komma ihåg tills nästa helg ;)
 
Kvällens höjdpunkt blev Solsidan, äntligen säger jag. Lite godis och popcorn till det som pricken över iet. Gillar man popcorn ska man förövrigt köpa popcorn krydda på Eurocash, hur gött som helst men sourcreamade popcorn. :)
 
Imorn är måndag och vardag igen, tråkigt. På mitt schema står det ett besök hos tandläkaren och jobb.
 
Wilde, syrran och den goa katten Selma. Selma har bott på kattlyckan ett helt år nu och jag hoppas verkligen att nån bestämt sig för att adoptera henne idag. Jättego tjej som borde få en egen familj.
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0