Fredag

 
Fredag kväll nu, sitter och väntar på att hjärtat ska komma hem från gymmet så vi kan mysa till det med Sons of anarchy och hemmagjord pizza al´a Santa maria style. Har ni inte testat deras nya pizza tortillas och tillbehör kan jag absolut rekomendera det, mums!
 
Dagen idag har tillbringats på jobbet och efter jobbet fram tills nu har det inte hänt nåt direkt kul. Städat, plockat och handlat lite.
 
Har varit en smula irriterad idag på att jag saknar pengar. Vabbade den sista augusti och dom pengarna saknar jag fortfarande, brukar vara nöjd med fsk annars men denna gången får dom inga + i kanten av mej. Förutom det saknar jag också mina stipendiepengar från när jag gick värdegrundsutbildningen. Pratade med en annan tjej idag och hon hade fått sina så nu undrar jag verkligen vart mina tagit vägen. Båda dessa är såna pengar som har dragits från min lön så det är ju inga extra pengar man får utöver och det är en smula surt att det ska ta sån tid att få det. Jaja men den som spar han har är det inte så?
 
Förövrigt är min dator ett mongo på riktigt, kan bara vara ansluten till internet och jag sitter i 3 sits soffan med datorn åt fönsterhållet, och inte funkar det perfekt heller men iallafall någorlunda. Sitter jag rakt i soffan tappar jag anslutningen. Hur jävla dumt är inte det då? Och nej inte betyder det att jag på nåt sätt kommer närmare modemet utan det är raka motsatsen. Soffan längst bort och riktining från modemet och inte imot. Teknik är nåt som bara ska fungera och aldrig krångla.
 
Förövrigt kan jag väl gnälla lite över audin med, stora hålet på avgassystemet och den har dom senaste 3 dagarna gått från att låta som en ettrig liten fiesta till att låta som en gammal traktor och det känns inte jättekul att åka runt så. Kommer ihåg när min första bil hade trasigt avgassystem, jag tyckte det var såååå jävla fränt. Tur att man växer upp på vissa plan. ;)  Saknar jag min passat, fast den å andra sidan är ju ännu mera "trasig" så inte är det nåt bättre den. Kan även lägga bilar till saker som ska fungera och aldrig krångla/gå sönder. Imorn cyklar jag till jobbet, både billigt, ljudlöst och lite motion. Fast  om det är 10 minus, jag är väldigt trött eller det spöregnar har jag nog glömt bort vad jag just skrev här.
 
Nu ska iallafall jag sluta tjata och förbereda maten istället. :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0