Nyåret

Gårdagen firades som sagt med Emelie och hennes familj. Emelie och Ulrika bjöd på mumsig mat, kyckling i sås, hasselbacks potatis och sallad. Emelie hade även gjort en kladdkaka med maräng till dessert. Skålade in 12 slaget med rosa bubbel och Tommie sköt raketer. Sen satt vi och tjatade lite mer än en timme innan älsklingen kom och hämtade mej. Hem och hämtade lite mer cider och åkte med en stund men sen bestämde jag mej för att åka hem. Ville ju komma iväg och hämta hem våran älskade unge så tidigt som möjligt :) Tack för igår alla inblandade, det var en bra nyårsafton.  

Vaknade strax efter 11 imorse, lite mys och sen upp och skotta bort snön och åt lite sen bar det iväg och hämta Wilde. Pulka premiär när vi kom hem men Wilde ville hellre in och ha vällingmys i soffan med pappa han. Vi gör ett nytt försök imorn igen =)

Nu väntar en vecka med massa saker på schemat, massa roligheter! Wildes kompiskalas, Jessicas 25 års dag ska firas, träff med mammor&barn. Se om man inte får till en träff med Jessica så barnen kan byta julklappar också, bättre sent än aldrig. Ut med julen med, nu är jag trött på den även om dagens snö medförde lite försenade julkänslor. Med betoning på försenade!! ;)

Hoppas alla har haft en fin helg.




Dagens:



<3

 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0