Vagn, panik och flyt

Igår hade vi nästan en hel dag i Karlstad, drog iväg och blev betydligt fler timmar än planerat. Började med att hämta vagnen, så fin! Är så jädra nöjd med det köpet. Lätt att köra, lätt att fälla ihop och lyfta i/ur bilen. Wilde verkar sitta bra och bekvämt i den. Och såklart SNYGG!  Den får full poäng! :)

Sen hämtade vi tapeterna, älsklingen var in på BRL en sväng och sen var vi på biltema. Här klantade jag mej som fan, skulle sätta in Wilde i stolen när vi var klara och under tiden lägger jag min plånbok på taket...... upptäcker det när vi packat ur vagn, Wilde och allt vid Bergvik. PANIIIIIIK! Fick slänga mej iväg tillbaka och leta, åkte samma väg 2ggr och andra gången ringer det en norska som har min plånbok. Dom hade stannat och tagit upp den mellan biltema och rondellen. Dom befann sig på Ilanda så det var bara att slänga sig iväg dit. Vet inte hur jag ska kunna tacka dom tillräckligt. Så glad att det finns ärliga människor. Har halva mitt liv i plånboken, ni som har sett den vet det. Kalender, mängder av olika kort och mitt körkort, alla mina presentkort på värde över 700:- låg där, kontanter, kvitton, kvittot på babyvakten som vi skulle byta etc. Gissa om jag kommer att hålla koll på plånboken hädanefter? Detta vill jag inte vara med om igen! Och tack igen underbara människa som såg den, stannade, hittade mitt nummer och ringde. Guld värt!

Sen kunde vi fortsätta med våra ärenden iallafall, handlade det vi skulle på Bergvik och sen bar det av till Ikea. Inga problem att byta babyvakten så nu har vi en ny välfungerande. Tur det! :) Hem sen, jag hade lördags mys med min plutt medans älsklingen stack till garaget och senare stack han ut och jag hade en dålig filmkväll som jag skrev i inlägget under. Orkade inte ens se slutet utan stängde av och satt vid datorn istället. Beställde smink gjorde jag, blöh! Det absolut tråkigaste jag vet, går i princip inte utanför dörren utan smink men hatar att köpa det. Men hade jag inte beställt nu hade jag fått gå osminkad i slutet av veckan och det kände jag inte för.

Nu ska vi äta frukost här och sen sparka igång dagen, ska åka till Åmål och byta plast mot papper och umgås med syster en sväng. :)

Kommentera
Postat av: DB

Tur det där med plånkan, speciellt när du hade så mycket av värde där i! :)

2012-01-30 @ 18:15:07
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0