Hel dag i Karlstad

Idag har jag och mina hjärtan haft en hel dag i Karlstad, började på Jula där Wilde fick sej en CD spelare. Vidare till Barnenshus där vi provkörde vagn och kollade på bilstol. Sen fick stuvbutiken sej ett besök och vi hittade tapeter, dock skulle vi kolla Coop också men där fanns inget så får ringa Stuven imorn och beställa dom. :)

Hann även med Biltema, Ikea och Skopunkten och det blev bla matta, ram och lampa till Wilde, lite andra nödvändigheter från Ikea såsom ljus, ramar, clips m.m. Bytte även Wildes vinterskor till ett par tennis skor, inte så stor ide med vinterstövlar till en som inte kan gå :) Sen storhandlade vi på Coop, vet inte vad jag tyckte om det riktigt. Vi handlar alltid på Ica maxi annars. Tyckte det blev dyrare än det brukar vara, rörigare med när man inte känner igen sig. Men det fanns allt några fördelar också, och kul med lite nya saker :) Fick såklart avstämmning på självskanningen med, suck! Men det är bara att gilla läget och tänka på alla gånger man bara glider ut ur affären med påsarna färdigpackade. Hon i kassan var glad att det blev vi som fick avstämmningen för att inte vi blev sura, kan inte vara ett kul jobb att sitta i den kassan annars? 

På väg hem sen var det inte så mysigt väder, inte nu heller för den delen. Kul med lite snö men inget kul med busväder. Tur att man sitter inne allafall, har myst med vitlöksbaguetter med brie&salami och kollar lite halvt på Beach medans jag bloggar.Nya mattanSkornaGosungen trivdes bra med att åka kundkorg på Jula :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0