Wildes dag, denna dagen

Idag har det varit en speciell dag såklart, har haft världens goaste unge i farten. Som om han har vetat att det varit hans dag. Vi började dagen med sovmorgon till 8, paketöppning i sängen,frukost och bus under förmiddagen och sen blev det en långpromenad. Hemifrån och till Domus, sen gick vi upp mot Lidl, vintergatan, stjärngatan. Genom skogen och ut i Annelund, runt vid jätten och kyrkmyren sen hem. Härligt nästan vårväder ute men förbannat halkigt. Sörjer dessutom snön men men, sol är bra skit det med!

Väl hemma sen slängde jag ihop en liten omgång bananmuffins. Vid tre tiden knackade det på dörren och utanför stod syrran och mormor för att gratulera Wilde. Vi tjatade och käkade muffins, Wilde fick paket. Av mormor fick han ett set med Disneys bilar och av syrran en jättesöt pyjamas som jag tyvärr måste byta för Lindex har tyvärr väldigt små fötter på sina pyjamaser och trots att inte Wilde har några jättefötter är deras för små. Men den var hur söt som helst så det känns tråkigt att byta!

När älsklingen kom hem från jobbet så visade det sig att han har haft inbrott i sheriffen och nån har stulit allt ljud. Så jädra svinigt att stjäla andras saker och så tråkigt att behöva bli av med allt. Hoppas det löser sig på något sätt iallafall.

Blev iallafall en tur till affären och fylla på kylskåpet plus att vi handlade allt till Wildes kalas på lördag. Han får gräddtårtor med olika frukt, strössel och gulliga figurer på. Fyllningen ska bli vaniljkräm på 2 och chokladpudding i en. Frusna hallon i alla tre. Köpte även nån blå såndär som man kan skriva på tårtorna med.

Lite av dagens bilder:






Presenterna:


Från min mormor

(bild på pyjamas kommer senare)




Från oss fick han detta, Geggamoja heldress, bok och cd -Imse vimse spindel, Brio bil -Musses clubhus, 23pack med askar Jabadabado och detta underbara gungflyplan. Som en gunghäst fast annorlunda. :)




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0