Onödigt vetande

Idag har jag lärt mej massa onödigt, roligt och äckligt vetande. Några exempel:

*Coca cola var från början en grön medicin som sas funka mot det mesta
*Coca cola light och coca cola zero är samma sak, enda skillnaden är att lighten lockar kvinnor medans zeron lockar killar
*Coca cola innehåller fiskrens



*Om bröd innehåller E 920 kan du räkna med att det innehåller hår

* Frontaloben är inte fullt utvecklad innan 25 års ålder, så innan det kan man inte fullt ut ta mogna beslut.


Man lär sej mycket på kurs haha. Fast massa bra och ha saker också såklart. Idag var det lite segare än igår, iallafall på förmiddagen men på efter middagen tog det fart. Lika mycket disskusioner och en hel del flamsande idag och föreläsaren var GANSKA trött på oss. Tur för han att vi inte ska tillbaka förrens nästa torsdag, och tur för oss att det är en kursdag kvar! Gick ut anmälan till en annan kurs idag också och jag hade gärna vart med men ska jobba dom dagarna tyvärr.

Sitter och halvspanar på Idol medans jag skriver. Orkar inte riktigt koncentrera mej känner jag. Har kollat på senaste Johan Falk filmen förut, Dom fredlösa tror jag den hette och den var nog bäst av alla dom jag har sett. Pluspoäng till den :) Efter filmen blev det till att fixa nachos och kolla på till idol början. 

Laddar för morgon dagen, får bli sängen tidigt. Innan vi åker måste vi åka förbi mamma och lämna av kurretratt. Han är helt omöjlig med tratten på sej och jag vill inte lämna honom ensam hela dagen så han får ta sej en tur han med, och mamma får masa sej upp tidigt och agera välkomstkommite :)
 Och efter det ULLARED here we come haha!! Tänk att man kan längta så efter att köpa massa skit? Fast jag säger att det är bra grejer. Nej ett försök med Idol och sen sova.



Kommentera
Postat av: Blomman.

Men sandra, De där ville ja inte Veta.

Att cola innehåller fiskrens.

FY FAN VAD ÄCKLIGT !

2009-11-07 @ 23:28:39
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: michaela

urschursch :/ inte kul.. Inte dricka cola iaf. :)

2009-11-09 @ 00:07:10

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0