Lärorikt

Jag är glad över att jag valde att gå denna kursen, bara första dagen gjord men jag LÄR mej så mycket. Både logiska,nyttiga och ganska skrämmande grejer. Idag har det handlat om arv,testamenten,lagar,rättvisemärkt/fairtrade och om billiga/dyra matvaror. Hör själv hur det låter, det låter tråkigt men det är så långt ifrån tråkigt det bara kan bli. Vi har disskuterat,pratat och skrattat oss igenom dagen och gubben som föreläser är rolig,duktig och vet mycket. Lunchen på hotellet får ett stort plus också, först blev det stekt potatis och dillkött och till efterrätt pannkakor m sylt&grädde. Och jag kan ju säga att det var bara jag och Linda som var åpna nog och trycka i oss både och dom andra nöjde sej med mat haha. Men måste ju försvara mej med att det är inte varje dag man blir bjuden på lunch på hotellet. Imorn är det dags igen, får se vad det ska handla om då! Har "läxa" tills imorn. Det är däremot tråkigt men antar att det utgör grunden för morgondagen så får kolla på det sen.



Snöar gör det också, trodde ju aldrig att det skulle bli så det la sej men faktiskt så ligger det lite här och var utanför här. Tyckte inte om att köra imorse, det var spårigt och otrevligt. Ploga tack? Mycket bättre när jag åkte hem då kunde jag köra som man ska :)
Nu är det soffan som gäller, ska bara slappa och mysa har jag bestämt (trots att det egentligen skulle behöva städas.) Eldar i öppna spisen så det sprakar sådär mysigt och ska tända massa ljus sen. Det är sånt som passar när det snöar :)


Bara ungefär 1 dag kvar nu.. :))



Kommentera
Postat av: Blomman.

En dag kvar till vaaaad ??! :P

2009-11-05 @ 22:21:03
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman.

Haha Juust de ja.



Imorrn ska jag nog titta på filmen.

Håkan ska iväg o fiska om vädret är någorlunda. O ja vill va sj hemma när ja tittar på den :P

Haha

2009-11-06 @ 17:24:14
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman.

Nää har inte gjort de än. Vi har inte kopplat i den än. Men ikväll eller imorrn så : ))



2009-11-06 @ 17:53:35
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0