Hej lördag!

Varit fövirrad hela morgonen, vaknat halvt till liv och tyckt att det kändes fel att ligga och sova. Fick för mej att jag skulle göra nåt, behövde gå upp osv osv. Men jag är faktiskt ledig, hade kunnat sova hur länge som helst och ändå är jag uppe nu, och har varit en stund. Antar att det är mitt kall som morgonpigg att gå upp relativt tidigt även på helgen. :)

Älsklingens födelsedag igår, tror han blev nöjd med presenterna :) Och tårtan smakade gott, och även bakelserna.. Idag ska det ätas tårta igen, i eftermiddag när pappa&Ingela kommer ut och hälsar på. Hoppas att dom ska bli kära i Lovis så hon får flytta hem till dom! Lutar även åt utgång i Arvika ikväll, bara hjärtat mitt som ska bestämma sej vad han vill göra. För kan ju inte åka själv dit, okej det lät dumt menar att om inte han åker vågar inte jag åka med bilen ifall det skulle bli nåt. Måste ha min bilmekaniker med <3 Det såg man ju bara sist, fick ju ringa efter honom två gånger får jag inte kunde själv. Nej återstår att se sen vad som händer&sker, cider finns och en vän att gå ut med finns, bilen finns osv så hänger på vad älsklingen vill göra :)


Måste tycka att det var ganska löjligt igår när jag skrev att folk skulle kommentera, 21 stycken som hade varit inne igår och inte kommeneterat. Inte brytt mej så mycket tidigare, men är det så hemligt att man läser nåns blogg? Bara mina närmsta och Beckis&Sandra som kunde stå för att dom läser. Idag tycker jag att ni andra smygisar står upp för att ni läser också!! Jag tänker inte direkt äta upp er, bara så ni vet!


Är det förresten verkligen inte en människa som vill åka med mej till Ullared? Jag vill dit, älsklingen ska ev med men mer folk då? Funderar på vem man ska fråga, vet att det inte är nån större ide med att fråga nåt av mina syskon eller så. Pappa har jag nämnt det för och dom verkade inte vilja hänga på. Therese åker på en familje tur dit och mitt bästa ullared sällskap Jessica ska jag åka dit med nästa år. Så this time då? Vill verkligen komma iväg! I värsta fall får jag väl kidnappa nån som gör mej sällskap i bilen, nån som egentligen inte har råd och får stanna i bilen medans jag shoppar. Det låter väl som en ide? Eller så får jag tvinga Fridde att åka med helt bestämt, även om han inte tycker att han skulle ha råd just då. Men ändå, ju fler desto bättre.. Jag är verkligen en Ullared nörd, love it! Väskor,plånböcker, julklappar, prydnadsgrejer ja massa jag vill handla!




Kommentera
Postat av: Jessica

men fy! ha ha

2009-10-03 @ 10:37:01
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: sandra

jag läser din blogg! :)

2009-10-03 @ 11:47:21
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: Jessica

nja, lät inte som nån favorit direkt :)

2009-10-03 @ 12:00:54
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Blomman

Hhe jaa, att ja läser vet du nog : )

Men de e Gryyymt störande med folk som inte kan visa sig.

2009-10-03 @ 13:16:16
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag avskyr när folk läser min blogg utan att kommentera :( Det är sååå tråkigt! Jag gillar din blogg och jag läser varje dag :D

Hoppas ni får en fin dag trots allt regn :)

2009-10-03 @ 13:41:10
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Jessica

ja, ska bli spännande att se hur mycket poäng jag får för inlägget, har aldrig gjort detta förut :)

2009-10-03 @ 15:27:06
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Blomman

Ja, jag brukar alltid ha över 20 läsare som mest har ja haft 78 tror ja, men Ingen vil kommentera. Stört.

2009-10-03 @ 15:43:16
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0