Träningsvärk

Jag har verkligen träningsvärk efter att halvt om halvt ha skrattat ihjäl mej igår, hade verkligen svinkul på bowlingen och sen vid maten på Harrys. Men sen var resten av Harrys besöket inte mkt värt. Dåligt med folk kasst band som spela osv osv. Men i det stora hela en lyckad kväll! :)

 Det snöade lite...



Avslutar med denna, såhär glada blev Kerstin&Linda när dom fick åka oldsmobil hem..eller blev dom glada för att dom slapp gå hem kanske?


Innan utgången var vi ute på en vådlig färd, karlstad tur&retur och det var väl inte bästa dagen att ge sej ut på. men får ge min bil en eloge som tog oss säkert fram och tillbaka i ovädret, dock var den inte den bästa att packa i eller ens ta ut i trafiken men ingen fabror blå och vi valde bil efter däckkvalite innan vi åkte så därför :) På ikea handlade vi upp nästa hela vårat presenkort. Det blev ett högt vitt köksbord och svarta barstolar till, massa såna där snygga upphängningsgrejer till köket. Lampor till kök&sovrum, svarta handdukar, och... ja vad mer? Vet att det var mer.. Jaja skitsamma, kakel var vi och köpte också och allt som hör till. Passade på och kolla på carlings när vi gick förbi och hoppas verkligen att jag ska få pengar över för jag hittade en tröja som jag vill dit och köpa.


Är lite småseg idag, hade en jäkla huvudvärk när jag vaknade men det var lättbotad. Idag blir det en hemma dag rätt igenom tror jag bestämt. Film,chips&dip och en himla massa coca cola känns som en bra plan.


Kommentera
Postat av: Johanna

Haha ser ut som ni hade en ganska trevligt kväll iallafall trots oväder. Och vad gör L på sista bilden? Dunkar plåt eller..hahaha:-D

2010-02-22 @ 15:07:56
URL: http://hildurina.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0