Valborg


Medans dom flesta roar sig med att festa och/eller fira valborg på diverse olika sätt sitter jag i soffan och latar. Jobb som gäller för min del så har inte så många andra val. Ska till Nysäters skogarna imorn och jobba, det ska bli trevligt för nu var det länge sen och jag har minsann saknat dom. Efter jobbet blir det raka även till hem, byta om, packa ihop lite smått och gott för att maja med Emelie och Nova. Huga jag kommer ihåg den tiden då vi brukade bada på första maj jag och Emelie, usch så kallt! Tror vi håller oss långt borta från vatten och bad imorn. Lilla Novisen fyller 1 år imorn också, lilla tjejen har blivit stor. :)

Idag jobbade jag en kort tur och när jag kom hem var jag full i energi så jag och Wilde har städat upp ute på altan. Jag har bärt bort allt bröte och nu bara längtar jag efter att få inreda där ute. Ny vaxduk, leksaks förvaring, nånting att ställa grönsakerna på och nya blommor att liva upp med. Ska även köpa sprayfärg och måla om 2 krukor som jag har men som inte passar in där ute. Tror det kommer bli skiiitbra när det blir klart, tänkte faktiskt ha förfest på altanen till marten. Om jag nu får med mej några ut vill säga, det verkar tyvärr inte vidare positivt :S  Men om det blir ett par stycken är det min plan tillsammans med en lysande sol och gott humör. :)


Nu ska jag avrunda här, ska se om det finns nåt bra på tv och så får det förmodligen bli ganska tidigt i säng. Yepp yepp.









Kommentera
Postat av: Emelie

Åh vad kul att få vara testgrej! Hoppas ni får testa cykeln !



Ja verkligen, är nästan folkskygg vid det här laget ^^

2012-04-30 @ 23:46:14
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jepp, I know! :)

Tackar :))

2012-05-01 @ 10:06:09
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0