Sjukt snack


Sitter och väntar på att Desperate ska börja. I väntan tänkte jag skriva några rader. Känns som vi är förföljda av sjukdom här i huset, älsklingen har fått sig en förkylning nu igen och är inte alls pigg, jag känner mej på väg att bli förkyld igen med tät näsa och huvudvärk men hur fan det nu ska gå ihop då den gamla fortfarande bråkar med mej, mej är det  även nåt jag vet inte vad för fel på också. Läkaren vet inte heller men tydligen ska en kur antibiotika råda bot. Jä jä time vill tell säger jag. Skrutten hade haft feber på dagis idag igen men inte så hög feber och efter vilan hade han varit piggare. Dock härjar både magsjuka, förkylning och ögoninflammation på dagis och jag bara väntar på att det ska bli nåt mer nu. Ber en liten bön om att INTE INNAN HELGEN bara, okej? Tack... Förresten hade Wildes nya mössa rymt på dagis idag, hoppas den har kommit till rätta imorn annars blir jag lite ledsen. Och på tal om Wilde måste jag ju berätta att hans bästa moster var här med goaste kudden till han förut och sist jag var upp och kolla till han låg han så mysigt och sov med den. Den gillades :)  

Annars är det jobb som har stått på schemat, samma sak gäller imorn och på torsdag. Imorn blir det en tur till Karlstad efter jobbet, hämta nya sufletten, till Biltema och så ta en sväng förbi Lager157. Jisses tror ni jag längtar till lager157 eller? Har hört det viskas om snygga Svea tröjor blandannat. Och på torsdag sen kommer Jessica och kidsen på besök. Fredagen ska spenderas med Emelie och Nova på dagen som sen följs av tjejkvällen hos Malin. Bra dagar på G, det gillas.

Nu ska jag avsluta, hälla upp ett glas iiiskall cola och så är det Desperate.





Kommentera
Postat av: Emelie

Nej usch inga mer sjukdomar vill vi ha, absolut inte magsjuka :(

Nova har fortfarande feber stackarn ^^

Var precis som för er med mat och sånt, hade precis börjat äta normalt igen och nu får jag knappt i henne nått förutom vatten...



Hoppas din antibiotika kur rensar kroppen ;)



2012-04-25 @ 20:00:49
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0