Lördag

 
Veckan som gått har mest bestått av jobb och lugn. En dag var vi hemma hos Ewa och fikade och Wilde fick träffa både fastrar och kusiner. Goa ungen är så glad i sin kusin Marina, Nina nina nina säger han, och han skulle pussas och bli bärd. Ingen annan fick nån puss inte. :)
Igår avslutades jobb veckan och jag tog mej ännu en ledig helg, lika bra att passa på när man kan.  
 
Idag hade vi sovmorgon ända till klockan 9 efter en liten fight med Wilde 05,20 imorse. Upp sa han och natten sa vi, vi som ville sova gick som segrare till slut ;) Upp och åt frukost, gjorde oss iordning och tog en tur till Loppisen på Medis. Gjorde ett par fynd och var nöjd med det. Tog en sväng förbi lindex och köpte en ny vårmössa till Wilde som han ville ha. Bäste Ossy kom på besök när vi kom hem och stannade ett par timmar, framemot kvällingen åt vi tacos och gottades oss.  Tog också mod till mej och satte saxen i Wildes fina lockar förut, usch vad hemskt det var. Men klippte inte mer än kanske 5 centimeter för vill fortfarande att han ska vara våran lilla guldlock. Skulle behövt ta lite mer + luggen men så jädra duktig är jag inte på att klippa så det överlåter jag åt Ingela om nån månad eller så. Nu är hjärtat ute på galej och jag sitter här, skulle kolla på medlodifestivalen men hallå? Inte nåt bra än så jag kan lika gärna sitta här.
 
Imorn har vi inga planer men hoppas på att det ska vara lika gott ute imorn som idag isåfall får det iallafall bli en rejäl promenad i solen. Skulle behöva byta gardiner också för vet ni vad? Julgardinerna hänger fortfarande uppe och jag har inte ens nån bra ursäkt till det...
 
Det blev lite skor, ett par sommarsandaler för 10:- och skor med favoriten bilar. Lite stora än men för 10:- kunde jag inte låta dom stå kvar,
Finaste baseballtröjan, även denna en aning stor men en sån här favorit kunde jag inte låta bli att köpa när den kosta 30:- och är i jättefint skick.
En väska till mej, lagomt stor, lite roligare tack vare kedjorna och i jättefint skick. Förmodligen knappt använd? 30:- för denna också.
 
Nya mössan :)
Så här glad är man när man får kramas med Ossy <3
 
Lite tokiga ;) Leka med kameran är kul.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0