Söndag

 
God morgon sen ett par timmar tillbaka. Denna dagen började med converse shopping till frukost, bra start på dagen? Råkade se på en sån där reklam banner att Ellos sålde svarta converse för 466:- och eftersom min svarta är jättetrasiga och det snart är vår så var det inte mycket att fundera på, köp köp. Det var bra det och lite snällare mot plånboken är vad converse vanligtvis är. "Råkade" klicka med ett 2 pack mjukisar och en bil tshirt till Wilde också, oooooj då vad ovanligt. Mjukisarna var på rea och kostade 88:- och tshirten skulle ha kostat 79:- men köptes med 30% rabatt kod. Fri frakt för att man kombinerade rea med ord pris. Ellos är allt bra dom!
 
Wilde verkar börja och bli förkyld han, har sovit jätteoroligt, hostat och snörvlat inatt. Men nu märks det inget på han, fullt ös och bara lite host host ibland. Får se vad det blir av det, hoppas på ingeting för fortsätter gärna det senaste halvårets fina trend med fullt frisk Wilde. Men blir han sjuk så är det ju inget mer med det, det är ändå vabbruari nu så vore inte konstigt om även han blev sjuk och fick vara hemma.
 
Idag får det iallafall bli en tur ut i underbara solen, långpromenad och funderar även på om vi skulle gå förbi lekaparken en sväng. För så länge han är pigg kan ju inte frisk luft göra nån skada :) Wilde vill ut nu han, sitter med skorna och raggsockorna på golvet. Men inte riktigt än sa jag, vi får allt vänta nån timme till innan vi går ut.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0