Måndag

 
Turen till karlstad igår var trevlig, köpte det jag hade tänkt mej lampfoten på rusta och på Toys rus blev det en hjälm till Wilde. (Nu vill vi ha vååår så vi kan cykla!) När vi var på rusta tyckte pappan även att Wilde skulle ha en elgitarr. Framtiden planerad där, han ska bli gitarrspelare våran son :) På väg hem åkte vi förbi en av Wildes grumsfastrar och där var även hans andra faster och nån mer släkt. Wilde gillade helt klart att vara hemma hos Yvonne för hon hade en massa djur, 3 katter, fåglar, höna, marsvin och hund. Och en massa roliga leksaker så dit vill han säkert igen. :) Det enda som inte var så kul var hunden, inte alls glad i hundar på nära håll Wilde utan dom ska helst vara så långt borta som möjligt.
 
Idag skulle jag ha jobbat kvällen men när telefonen ringde imorse behövde jag inte många sekunders fundering innan jag tog chansen att få jobba dagen istället. Och mina gulle arbetskamrater ställde upp med fin service då jag inte hade nån bil hemma så dom mötte upp mej på dagis med bil, nycklar och min lapp. Det är bra arbetskamrater de som hjälper till! :) Och mycket snabbare var jag igång på jobbet med när jag bara behövde gå halvvägs.
 
När vi kom hem förut fick det bli lite soffmys och sen förberedelse av mat innan hjärtat kom hem då fick det bli en tur till domus och hämta ut paket. Helnöjd son som fick lite nya kläder och jag fick mina converse, även jättefina sängkläder som följde med på köpet av Wildes händige manny pyjamas.
 
Nu ska jag göra en kopp med plopp tror jag, sen är det familjen annorlunda och Dicte som underhåller tills det är dags att sova. :)
 
Nya cykelhjälmen, såklart med favoriterna bilen och bärgarn. :)
 
Jag tyckte det blev fint med nya lampan tror jag ska ha likadana upp till sovrummet med. :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0