Fredag

 
Har varit en go dag idag, en långpromenad i förmiddags som var riktigt slitsam. Dåligt plogat och vagnen blev ett riktigt träningspass, bra för mej det eftre dessa hemma dagarna! :) Wilde mår bättre och har varit på jättebra humör hela dagen. Jag fick äntligen till det och strök och bytte gardiner i köket förut. Nya blommor också gjorde att det blev riktigt fint där, nu ska jag bara ha en annan lampa dit så imorn blir det en tur till Erikshjälpen och ser om jag hittar en lampfot som är mindre skev än den som står där nu. :) Även varit duktig och planterat om 2 blommor, slängt flera blommor och så har jag städat sopskåpet, bläh! Haha märks att jag hade lite tid till övers. Har också hunnit läsa nästan en hel bok, hittat en ny svensk kriminal författare och hon får bra betyg av mej. Ska få nån att wrappa iväg adlibris till mig så ska jag beställa fler böcker sen.
 
Fredag kväll var det nu iallafall och det betyder myskväll här hos oss när Wilde har somnat. Nåt gott att äta kanske och film med mitt hjärta . :)
 
Wilde myser
 
 
Wilde och Ossy igår :)
 
Igår flyttade denna godsaken hem till oss, ännu en kaffemaskin med massa godsaker till. Gissa hur gott det är att dricka plopp eller center? Speciellt för mej i mitt annars godislösa liv. Kan lova att det var det godaste på länge *intalarmejsjälvattdetärbättreiflytandeformochförnekarattdetantagligeninteärsånyttigtändå*
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0