Vabbar

 
Ja idag blev jag hemma med en förkyld liten kille, ska verkligen inte klaga för så länge som han har varit frisk nu så ska väl han också få bli sjuk. Igår kväll trodde jag inte det skulle bli nån förkylning men inatt vaknade han och var jätteledsen, mamma mamma gråt han och fick sova hos oss. Imorse var han inte alls pigg, ledsen, hostig och alldels römosig. Stackars liten. Nu leker han stilla på golvet och med jämna mellan rum kryper han upp i soffan och vilar. Hela 3 sitsen ska han ha för sej själv, akta säger han om jag försöker sitta hos han.
 
Igår var vi en sväng i Åmål, frågade man Wilde vad han ville göra så var det bara Ossy och inget annat som gällde.Försökte föreslå att vi skulle gå hem till Pappa&Ingela efter vi hade varit ute och gått men nej Ossy fick jag till svar. Mötte dom på vägen hem sen och dom var ändå på väg ut så vi packade in oss i bilen och åkte till Åmål precis som Wilde ville. var hemma hos syrran, sen åkte vi en sväng till Profab där Wilde fick såna där vatten tatueringar med bilar på. Gissa om han var nöjd? I lördags morse ville han ha tatueringar precis som pappa och han skulle ha bilen så igår fick han det ;) Haha ungen drog upp tröjan och skulle ha den  på bröstet men han fick allt nöja sej med armarna för annars hade dom nog undrat på dagis.
 
Undrar vad man ska roa sig med denna dagen då? Att sitta i soffan hela dagen och kolla disney junior kan bli en aning tjatigt. Överväger att ge min garderob en rejäl omgång? Det var länge sen sist så skulle helt klart vara väbehövligt, Passa på att tvätta overallen och jackan också kanske nu när han ändå inte behöver ha det idag och antagligen inte imorn heller.
 
Tokiga lilla hjärtat till frukost i lördags, blir lite kletigt men vad gör väl det?
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0