Söndag


Snart slut på den lediga helgen. Dagarna går alldeles för fort! 

Igår var det en sån där rätt igenom bra dag. Började dagen tidigt med wilde som vanligt men de gjorde inte så mycket vi skulle ändå iväg så. Beställde julklapp till wilde igår morse. Är så jäkla nöjd så! Har faktiskt en hel del julklappar färdiga och de känns ju himla bra att inte spara allt till sista sekund och också slippa bli ruinerad utan ta lite i taget :) och eftersom han inte läser här så är de ju fritt fram att visa upp också! 

Samlarbilar! Kommer bli så fina på hans hylla. Dom två mindre bilderna är bilar typ 20cm stora medans 58an är ca 30 cm och blir den största i fina samlingen. Finns ett par finer bilar kvar ifall nån inte vet vad dom ska ge han. Lekoutlet heter sidan. 👍

Vid strax efter 9 trampade vi iväg på promenad för att sen möta Emelie&Nova för att gå på loppa och sagostund på biblioteket. Jag älskar dom där blandande lopporna för där kan man göra fynd! Wilde köpte sig lite smågrejer typ sheriffmössa, bilen flo, tomte och nån byggare bob för småpengar 5-10:- 👍 Och ja köpte dagens bästa en framåtvänd bilstol recaro gör ynka 100:- efter noggrant förhör med hon som sålde den. Superfint skick, rejäla sidokrockskydd, bra fästen för bältet  och minst 6 år kvar innan den går ut i datum. För en recaro får man annars ge runt 1600-1700. Haha både ja och emelie köpte alldeles för stora grejer med tanke på att vi gick så fick ringa på hämtning av grejerna innan vi kunde gå på sagostund. Sagostund, promenad och sen hamnade vi här hemma på kaffe med dryga 1 mil i benen. Härligt! Skulle behöva ge mej ut idag igen med tanke på att ja latat till mej en del på sistone. 

Sen hade vi mys här hemma ja och mina hjärtan. Tacos, godis och när wilde hade somnat hade vi Sons of anarchy maraton.👍

Igår slutade mitt simkort att fungera med, halebop sa att jag skulle byta så dom hade skickat ett nytt som ja hämta ut igår och lagomt till de slutade mitt gamla att fungera. Skumt men mest bara väldigt irriterande för alla mina nummer försvann  IGEN!! Hade en del sms kvar så gissningslek på dom vem  som jag skrivit vad med. Alla utom 1 klarade ja tror ja. Så nu måste alla andra nummer läggas in på nytt igen. Borde skaffa en gammal hederlig adressbok faktiskt... 


Söndag idag iallafall. Jag ska göra långkokta kotletter. Haha dömt de lät men ja dom  ska iallafall koka länge med massa gött så. Och så ska de städas på wildes rum. Gah! Ungar! Haha. Och tvättas... Kul dag. Men skönt att bara vara ledig och ha tid med sånt. Får se om jag tar en promenad med skulle va gott. 

Här är stolen då! Så nöjd så! :) Nu kan ja ta bort two wayen och veta att han åker mer säkert i vinter eftersom two wayen är bäst bakåtvänd och lite för tung att ha framåtvänd egentligen så. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0