Fredag


Idag skulle vi som sagt med och köra åt Ingela till sjukhuset i Karlstad. Smidigt och bra besök, klara på klockslaget hon skulle varit där. Smidigt. Sen fick de bli biltema och handla grejer till V70in, wilde skulle såklart in på Toys r'us och förutseende mamma hade som tur är barnets plånbok med. Räddningen för min haha. En ny cheva i samlingen -muscle machines denna gången. Glad kille 👍 Sen åkte vi till ikea där vi blev bjudna på lunch, alltså deras Kyckling filé, pommes och bearnaisesås 👍👍👍 Mmm mums! 

Gick runt och kikade lite men ingen shopping för min del idag sånär som på senaste doftljusen med doften vintermys och så inhandlades helgens lördags godis där. :) Mysig tur iallafall trevligt att bara åka iväg en sväng sådär. Och wilde har varit så duktig hela dagen, min stora duktiga kille ♡ 

Kom hem, tog en promenad sen skulle ja ta passaten och åka och hämta de där paketet ja buda på åt min bror igår och va tror ni de går då? Stendöd bil trots att den körs dagligen och inget stått på. Har ja otur behöver ja nytt batteri... för de är ju precis vad man vill köpa till en bil man inte tänkt att ha kvar!!! 

Fick iallafall iväg och hämta de när han hade slutat jobba istället, var ett helt okej köp. En hel låda för 45:- med bla elvisp. Ja tog mej friheten att behålla en kakform och ett par saker till typ ljusfat, en bricka och nåt mer. :) 

Skönt att vara ledig idag de var ett bra beslut att ge bort min kväll idag. Myskväll med mitt hjärta ikväll och imorn ska de jobbas sen blir de myskväll med emelie. :) 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0