Onsdag


Onsdag och halva veckan borta redan. Dock en änsålänge ganska händelselös sådan men :) Jobbat varje dag, gympan i måndags och ungefär där var höjdpukterna förutom en fin tv vecka och tv nörden i mig gillart. Jobbigt läge att man ens ska behöva välja kanal! Tur play finns alltså ;) Och  ikväll tror ja bestämt att greys börjar igen  eller har ja drömt  de bara kanske?! 

Förresten har min telefon börjat med nåt väldigt irriterande nämligen dubbla mellanslag. Ser de fult ut så är  därför. Förbaskat irriterande iallafall! 

Igår va jag och wilde till glassbilen. Tycker glassbilen är  väldigt gott men också alldeles för dyrt men med reklamen för  ett tag sen va de med kuponger på gratis spelande glass bil och småstrutar för 44:- så då kan man göra barnet lyckligt med ett glassbils besök :) 

Så nöjd så.


Förresten igår fick ja sådär kul post igen.. Ännu ett presentkort från m3. Världens bästa grej! Valde BR denna gången då ja hittat en perfekt julklapp åt wilde där som dessvärre inte va gratis men ja tänkte  göra den billigare :) Vill inte du med bli medlem?! Svara på undersökningar och belönas med presentkort på hundratals valfria olika affärer? Man  behöver inte facebook  eller nåt utan bara en mejl och några minuter till övers ibland. Kommentera med din mejladress som kommentar om du vill värvas :) 


Kanske skulle blogga veckans gratis? Haha börjar bli en hel del ja hittar på men skriver väl inte ens om hälften. :)  
Trackback
RSS 2.0