Onsdag


Onsdag och ännu en såndär vecka då de inte händer så mycket. Jobbat varje dag som vanligt och gympan i måndags som har blivit wildes höjdpunkt på veckan :) 

Igår la jag ut passaten på blocket, de är dags att byta nu. Vill ha en bil som inte är så himla dyr att köra, skulle lätt kunna tänka mej en passat igen men då en 1.6 eller 1.8 ingen vr5 som vill ha minst litern/milen inte. Men helst skulle jag vilja ha en golf 4. Hoppas på tur men ingen lycka än har bara fått en ny "kompis", bytes fråga på en skoda och en jeep. Inget av de intressant, ja är rastlös och vill att de ska gå fort fort så hoppas att det dyker upp nåt bra snart alt nån köper den så ja kan köpa mej en goffe eller nåt annat inom den summan jag får för passaten. 

http://m.blocket.se/varmland/Passat_99_56713724.htm?ca=7&w=1 

Här är den bara att köpa! Haha kanske inte så bra reklam detta inlägget men de kanske finns nån som inte bryr sig om förbrukningen på bensin. :) 

1 dag kvar att jobba nu iallafall innan ledigt, tagit mej ledigt på fredag för  ska med och köra åt Ingela till sjukhuset i Karlstad. Skulle förvisso jobbat kvällen så hade hunnit men trevligare att åka iväg och inte känna sig stressad hem utan istället veta att jag är ledig :) Sen är de jobb resten av helgen ändå så. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0