Fredag

Igår var jag äntligen iväg och fick mitt hår fixat för presentkortet jag fick av min syster när jag fyllde år. Blev så himla nöjd, klart bland dom bästa klippningarna och färgen blev också så bra. Var rädd att jag inte skulle orka med tanke på vad dålig jag varit men kände mej bättre så kunde som tur åka. Vilken lyxigt ställe där på Madeby. Lyxig fika, duktig frisör och lyxigaste av allt massage stol i schamponeringen. Kan verkligen rekommenderas 👌 


Jobb idag sen vankades det marknad med barnen. Samma skit som alltid men ändå måste man gå. Alldeles för mycket folk, oväsen, folk som trängs med hundar (tycker väldigt synd om dom kan inte va kul) folk som går och viftar med cigaretter i lagom mitt i ansiktet på Oliwer höjd. Livrädd att han eller vagnen ska bli bränd/förstörd. Ohyfsat! Barnen skötte sig iallafall exemplarisk och Oliwer satt snällt i vagnen hela turen. En tur på leksaksaffären istället för att köpa skit som går sönder på marknaden. Tivolit för Wilde, lyckligt barn som fick åka karuseller, spela och vinna lite mjukisdjur. Avslutade med att köpa med Happy meal hem så nöjda barn och en lugn stund när vi kom hem. 

Ensam hemma ikväll Fridde är på firmafest. Pizza i ugnen, marknadschoklad och idol får bli min kväll. 

Imorn blir det bästa barnloppisen i Fengerfors och sen ska de bli fest. Sjukt otaggad just nu men det vänder förhoppningsvis tills imorn. 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0