Fredag


Fredag och dagen skulle tillbringas i Karlstad och på Leos lekland. 

Redo att åka :) 

Tajmade så fint så vi kom dit på rad alla 3, fick ju ta egna bilar allihopa för att få plats med alla. Först när vi kom in var allt wilde riktigt feg, grinade och gnällde för det mesta och tyckte nog precis allt var farligt. Men allteftersom tuffade han allt till sig och blev både tuffare och vågade mer så tillslut hade han hur kul som helst och ville aldrig åka hem. En lyckad dag helt klart och kul att umgås med våra vänner. Tror alla barn var lika glada och nöjda med denna dagen. 



Efter nästan 5 timmar bar det av hemåt men jag och wilde stannade till på Ikea på vägen som jag skrev i tidigare inlägg. Bebis grejerna inhandlades och så investerade jag mina födelsdags pengar i nytt vitt och fräscht porslin. Så nöjd så, var så himla trött på det svarta nu. Och så fick det hänga med 1 6-pack glas också när vi ändå var där. Tyvärr var skålarna som hör ihop med serien slut men valde att köpa 8 stycken 5:- tillsvidare så får vi köpa dom rätta längre fram. 

Såhär såg det ut före och efter i kökskåpet. 
Så fint så. 

Ensam hemma just nu, eller ja wilde sover ju han. Fridde är ute på sjön med några arbetskamrater. Har precis kollat nästa veckas Secrets and lies på play och överväger sova nu. Känner mej inte alls pigg, mådde hur dåligt som helst på ikea förut, illamående, ont, svetttades och nästan svimfärdig. Inte alls kul. Sen vi kom hem har jag haft ont och mått sådär så känns som ja lika gärna kan gå och sova så kanske det ger med sig. 

Hörs säkert under helgen igen! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0