Torsdag


Dagarna går...

 Igår var jag och wilde ute i Guttane och träffade Sandras lilla sötis Eddie som föddes i fredags.. En så fin liten kille! Längtar ännu mera efter våran lilla bebis nu. ♥ Blev ett par timmar på altan där, trevligt som alltid.

 Innan dess hade vi varit på jobbet en sväng för jag skulle skicka in ett papper, tyckte jag tajmade bra och åkte dit mitt i lunchen men hade glömt att de var onsdag så de enda jag tajmade var veckomöte. Vi åkte till Erikshjälpen istället, min inte favorit men ända hamnade jag där denna veckan igen! Men hade sett en kantskydd till vaggan där så var dit och köpte de eftersom det behövdes och jag inte ville köpa de innan vi fick hem vaggan. 

Idag har vi mest varit hemma men en tur till bm på förmiddagen var inbokat. När vi klev ur bilen vid sjukhuset klev Emelie ut från sjukhuset. Förhoppningsvis ska dom hinna ses nästa vecka, det håller jag tummarna för! Wilde saknar Nova och jag Emelie..

En tur på bibblan efteråt så jag skulle få lite nytt att läsa och en tur på Ica innan vi åkte hemåt. 

Nu är mina hjärtan iväg på tur till Jlb, nu ska det grejas på huset. Byta ut dåliga bräder är det som står på schemat. 

Och jag latar mej... Det får jag för har iallafall tvättat, renbäddat, rensat och grejat här hemma idag. 😃

Imorn laddar vi upp för en dag på Leos lekland med Stephanie, Sandra och alla barnen. Wilde är så förväntansfull! Kul att hitta på nåt. Och gött att göra av med lite energi för han för idag tror jag minsann han haft energi överskott till att inte lyssna,tjata och gnälla.. Men såna dagar får man ha även om man vanligtvis är rätt lugn och snäll, blir ju lite långsamt för han och bara va. 

När vi ändå är i Karlstad får det bli ett varv på ikea och köpa den vita servisen jag fick pengar av pappa och Ingela för att köpa när jag fyllde år. Ska bli så skönt att byta ut de svarta! Och en madrass till vaggan ska de få följa med också sen får det bli en tur vid löning och fixa de sista bebisen behöver. 

Hörs säkert imorn med uppdatering om dagen. 

Fina lilla Eddie igår. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0