Onsdag


I måndags styrde vi bilen mot Grebbestad, tyvärr inget superväder men solen sken iallafall men blåsigt och inte så varmt. Promenad på bryggorna, kollade på båtar och sånt som wilde ville göra. Stressade folk som gick fort fort på bryggorna och knödde. Livrädd att nån skulle knö iväg wilde. Märktes att de inte var nån fin dag att gå och strosa på bryggorna.  Köpte oss en glass och wilde var in på en av leksaksaffärerna och valde ut en retro wv buss som han fick av syrran. 

Jag och wilde redo för avfärd. 

Grebbestad 

Sen bestämde vi oss för att styra mot Tanums köpcenter istället.

Ah paradis! Enligt mej och syrran iallafall men wilde var sååå sur! Han ville minsann inte shoppa, men visst hittade han lite saker som va "cool" och som han skulle ha ändå mellan surningarna. Hittade en ny italiensk kedja som öppnat sin första affär i sverige -Terranova. Slutrea, billigt i övrigt också för den delen och mycket kul. Hittade inget till mig själv men wilde köpte Usa tröja och Usa truckerkeps. 50:-/plagget. Av syrran fick han mjukisar där. En tur på Cubus sen, slutrea där med och alldeles sådär galet billigt. 9 plagg för 300:- skulle ha gått lös på 1230:- egentligen. Barnplagg 24:- Bhar för 39:- osv. Fick 4 bhar billigare än vad 1 kostar vanligtvis där. Då är det minsann kul och shoppa 👍👍👍 Det var en trevlig tur och jag vet precis vart vi åker i slutet av juli nästa år med men då åker vi enbart för shoppingen :) Förövrigt hade dom HM home också, kul även om jag inte köpte nåt. 

Avrundade med mat på Subway innan vi åkte hemöver igen. En bra dag :) 

Wildes val av snygga kläder 👍

Högen med kläder från cubus 👍👍👍 Underkläder, mjukis kläder och wilde kläder. 


Nu är vi inne på andra inte göra så mycket dagen,  gött och bara va! Igår var det dags för kontroll hos barnmorskan igen, tog 1 timme där för fick sitta i kö till lab i 30 minuter. Helt fulllknökat med folk och bara 1 som jobbade verka de som. Drygt att sitta där, fick snudd på panik på gubben som satt breve med, harskel, hum, morr, host och massa andra otäcka ljud för sig hela tiden. Ah tyst med dej!!!!! 

När vi väl kom hem sen rensade vi wildes garderob igen. Tror han säkert växt minst 5 centimeter i sommar för vi plockade nog bort 10 par byxor som blivit för korta sen sist han använde dom. Förstår inte hur fort han växer! Storstädade hans garderob när vi ändå höll på också och gjorde fint. Blev en hel del mer att skicka med till loppisen och en del som hamnade i en annan garderob för att sparas. 

Idag vet jag inte alls vad vi ska roa oss med, var kanske tänkt att jag och stephanie skulle varit till karlstad men hennes plånbok är på rymmen så blir nog inget. Men imorn bär det av dit iallafall för ännu en dag på Leos lekland ihop med massa folk. Får nog bli en sväng till babyproffsen då med och köpa bältesmuddarna till babyskyddet sen har bebis allt bebis behöver. Sen får bebis hemskans gärna komma, komsi komsi! :) 
Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0