Torsdag


Har haft 3 lugna och ganska händelselösa dagar nu, men dagarna har gått lika fort för det dock har inte ledigt och lugna dagar gjort nån större skillnad i höften som jag hade hoppats på. 

 I tisdags hade vi en riktig hemma dag. Nån mer än jag som fick höstkänslor av vädret och temperaturen som var? Städade, plockade och så bakade jag och wilde en äppelkaka. Tyckte det var gött med en hemma dag och riktigt kasst väder. 

Nybadad i en plastback, morgonrock mitt på dagen och smet i hela ansiktet! ♥

Igår stack vi till lekparken och mötte upp stephanie och elias för lite lek. Sen lite ärenden, hämtade bland annat en bok som jag hade reserverat på biblioteket. Gissa vad jag gjorde resten av dagen? Klockan 19 var den slut. 

Samma visa idag, lekparken med våra vänner. Sen en sväng till affären och fylla på vattenmelon förrådet.. Mums! Lever på det nästan, det och glass. När pappan i huset kom hem så satte han igång och spika upp nya brädor på huset där dom var dåliga. Grannen hjälper till. Bra att få det gjort äntligen, man får ju ta lite allteftersom tid och pengar finns så. Wilde har sprungit mellan här och Pia hela eftermiddagen/kvällen han tills det var sovdags. Här är det inga grannbarn som är intressanta, wilde vill bara va hos Pia och Tomas han. :)

 I lekparken idag. 

Nu väntar några dagar med lite olika saker, men det tar vi då de nu ska jag kolla på Secrets and lies som jag redan sett sen Under the doom som jag iallafall inte sett. Både för och nackdelar med play! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0