Alla ♥ans lördag


Det va inte igår de uppdaterades här, har mina anledningar men nu blir det iallafall en liten uppdatering. :)

1a helt lediga helgen på länge, jobbat 3 helger på raken nu. Känns som ja bara jobbar och jobbar men kommer ingenstans och står och tickar på minus. Men förhoppningsvis är jag snart på plussida igen :) Finns sina anledningar där med så och en viss skuld har helt avsaknad av jobbade kvällar. 

Men som sagt denna helgen är ja ledig, helt ledig! Alla hjärtans mys redan till frukost. Jag fick rosor, lotter, kort och presentkort på Kappahl. Gav lotter, kort och choklad. Wilde fick lott och angry birds mössa av pappan och kort, gelehallon och 40:- av mej. Bara nåt litet sådär men alldeles tillräckligt! Tycker såna här speciella dagar är lite mysiga men samtidigt så behöver man inte överdriva. 

♥♥♥

Efter frukost ringde Stephanie och ville ut på promenad så jag blev med, en tur till kappahl och lindex för att kika lite. En latte på Mc Donalds sen gick vi hem igen. 

Sen blev det en tur ut till Guttane så wilde fick köra sin fyrhjuling och så har vi grillat korv. Ett par trevliga timmar med trevligt sällskap. :) Från nu och framåt kommer denna lördag att tillbringas på soffan som för de mesta av mina dagar. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0