Söndag


I fredags mötte vi upp Emelie på stan för att gå och kolla in den nya barnseconhanden här i stan. Bra ide med att ha barnseconhand och att de är arbetskooperativ och meningsfull sysselsättning för många men dessvärre botten betyg från oss ang sortiment och pris. För höga priser sett till skick. Tråkigt! Men så kan de va, inget ställe ja kommer att gå till ofta men överväger att skänka kläder dit just för att konceptet är bra men kund kommer jag inte att vara. Gick vidare till en annan loppis, bingo! Här var de som loppis ska va, 2* mjukisbyxor till wilde 5:- huvtröja till wilde 5:- och kakform till mej 10:-. En sån ja letat efter i 1 och ett halvt år nu så jag är så nöjd så. Har letat efter en ny länge men finns inte rätt form, storlek och material men där fanns den. Sen tog vi eb fika på domus innan de va dags att gå hem. Wilde fick ta 3 stycken 1:- lotter på domus och ungen vann både kakor och choklad. Gissa hur gla han va?

Fredags kvällen blev tråkig, trött som få och somnade vid 21. 👍

Så här gla blir man iallafall när man vinner :)Igår var det den dagen på året då hela annelund lever upp. Annelunds torgfesten. Loppis, bilgrej med night rebels, baklucksloppis på anneviplan och massa folk ute. 56 och sheriffen var tillsammans med 2 bilar till med och körde åkturer. Vi va nere där säkert 4 timmar eller nåt men va aldrig inne på torget. Hängde vid bilarna och så var vi på baklucksloppisen och kika med elias och stephanie. Wilde tog massa lotter i night rebela tält och de va en överlycklig unge som vann fotboll och bilvårds set :) Dessutom var han inne på torget med farmor och fick 2 stora fina traktorer.Sen var de dags att ge sig hem och ladda för kvällens fest. Städa, äta och göra sej iordning. Trodde inte vi skulle komma ut alls för vi blev utan chaufför men syrran fixade en annan tillslut och kvällen va räddad. Förfest på altan med syrran, Rebecka, jonas, sandra och michelle. I bilen åkte vi alla utom sandra sen på kvällen. Hade så bra kväll och mycket skratt. Syrran avslutade kvällen med att vara ordningsvakt och de gänget som roade sig med att förstöra stans blomster krukor kommer aldrig mer att göra om de efter att ha fått stå och plantera tillbaka blommorna. :) Härligt! Usch vad jag avskyr folk som förstör i onödan men är man 15 år så förstår man inte så mkt alltid men de va nog ganska pinsamt att få städa upp efter sig de hade di nog inte trott :) Tack för igår allihopa de va en bra kväll och bilen gick så bra hela kvällen.


Idag är de segt. Slappar på soffan, wilde är hämtad, altan städad och en goddig köttgryta står o puttrar på spisen. Imorn börjar ja jobba igen. Ska faktiskt bli skönt med vardag igen och jag saknar mina arbetskamrater och jobbet. :)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0