Söndag


Idag blev det absolut ingen sovmorgon, tror klockan va 5 nånting när wilde vakna. Lyckades få han att nästan somna sen kom en katten.... glöm sova blev de då. Så fick snällt krypa ur sängen typ 6.gäsp.


Vid kvart över 10 tog vi promenaden till andra sidan stan och Emelie&Nova. Bjudits på fika, umgåtts, varit på ännu mera promenad och sagt hej då för nu åker dom på semster. :) Barnen har lekt, härjat,bråkat, grinat, skrikit och varit bästa vänner som tillochmed går på toa tillsammans. (en på potta en på toalett haha) Det svänger katten där och de är lätt att bli lite trött i huvudet. ;)

Hemma igen vid 5 tiden, duschat wilde och nu har vi även ätit pizza. Gött :) Myskväll ikväll med boken och senare big brother. Imorn blir de jobb och utbildning inför valarbetet. Känns som ja nyss gick den utbildningen faktiskt eftersom de va senast i maj sist. Men de ska bli kul, och ja riktigt lääängtar efter att få sätta mej med rösträkningen på valdags kvällen. Jag hoppas på förändring och regerings skifte. Och hoppas att riktigt många faktiskt går och röstar denna gången. För vet ni vad? Har du inte röstat så får du fan inte gnälla på nåt heller!!!! Så de så :)
Här är dagens dretonger ♥


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0