Torsdag

I tisdags hade jag ännu en ledig dag, städa och greja ännu mer under förmidddagen, umgicks med Stephanie en sväng, hämtade wilde 13 och sen kom syrran och Micka hit så jag blev klippt och färgad.Välbehövligt med klipp, men färgen fäster inte som den ska och täcker inte som jag vill. Suck mitt hår är omöjligt nu, går inte att färga bort ojämnheterna så frågan är om jag måste gå åt det lite brunare hållet? Eller koppar? Vill ha ljust/ljusare iallafall fast kanske lite mörkare är nog enda räddningen för färgen. Taskigt läge, två färgningar men bara i botten som det ser ut som det borde och är fint. Tack för klipppning och hjälp med färgen iallafall :)
 
Igår var det äntligen dags för en dag med Sandra och william. Efter morgonpromenaden packade jag och wilde in oss och paket i bilen och åkte mot slottsbron och deras nya hus ute på landet. William va i skolan när vi kom, gick husesyn, tjatade och fika sen skulle vi åka och kolla in en secondhand en gammal arbetskamrat till mej startat. Gick därifrån väldigt nöjd med en gammal frän, fodrad skinnjacka till wilde. Värsta kapet för 40:-! :) och ett par 20:- vinterstövlar till mej bra att ha i reserv tänkte ja.
Visade sej att vi hade väldigt mkt tid kvar innan william skulle hämtas så äsch vi drar väl till öob?!
En snabbis in på skohuset resulterade i att jag och sandra numera äger grymt snygga boots. Inte helt förvånande att vi faller för precis samma sak :) och shoppar så fort vi ses med. Fick även med 3 par skor till wilde, 25:- outlet och ja då bunkrar ja iallafall. 1 par i storleken han nyss växt i och 2 par i nästa. 👍En sväng in på öob innan de var full fart tillbaka tlll grums för att hämta mat och william på skolan.
Käka, barnen roade sig själva med att vara ute på gården och ragga i deras 59a. Så goa så! William har blivit så stor och duktig och go med wilde är han. Gratulerade han i efterskott gjorde vi med och sandra i förskott. :) En hel säck kläder efter william blev med hem med, så bra så! overall och jacka till denna vinter och vinterset till nästa och en massa kläder både att använda nu och att växa i.
Tack för en jättemysig dag ♥, nu ska det iallafall inte ta flera månader innan vi ses igen. Tänk att de ska va så svårt att få tiden att räcka till?!
Förresten min nya snygga slickepott? Gissa hur nöjd?! haha
<3
Idag var det åter till jobb efter en väldigt slapp början av veckan. Efter jobbet en snabbis till åmål sen hem. Mina bägge hjärtan är på tur till biltema och jag alldeles ensam. Promenerat i skogen, duschat och läst, tv avstängd så helt tyst i huset.
Imorn helgen, efterlängtad lördag som ska tillbringas med min syster och wilde. Och på söndag ska vi umgås med Emelie och Nova innan dom åker på semester. Hjärtat åker på grand prix. Kul för han och hoppas han kommer hem med en stor buckla igen :))

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0