Fredag


Igår hade vi som sagt i tidigare inlägg en dag med Emelie&Nova. Trevligt som alltid, barnen mer vilda än tama och den här bildsamlingen säger nog mer än ord. Bråk, lek, härj och bus. Fick mej ett gott skratt när wilde kommer ner jättenöjd och säger att han sålt ett par av sina försmåa skor till Nova, hahaha han lär sig hur en annan gör minsann. Vad hade han fått betalt då? njaee en peng fast en annan gång för Nova hade ingen. Så roliga så, och emelie kommer älska wildes och novas påhitt när klänningarna nu mer ska matchas med blå foppa som ser ut som bilar 😂😂😂På eftermiddagen fick de bli en tur att handla, grillade och sen vart jag stentrött men är skitsur idag för att jag valde att sova istället för att vara pigg och kolla på Under the doom.

Idag har vi som vanligt varit på promenad. 3mil landade runkeepern på denna veckan sammanlagt. Var på biblioteket och lånade nya böcker, ännu en kriminal roman serie hittad denna handlar om Dicte. Har sett serien på tv så hoppas böckerna är bra nu :) Såå klart bunkrat upp med icas lösgodis och flamin hot ostbågar med. Icas lösgodis lär va enda anledningen att sätta sin fot på stora ica iallafall. Rånad varje gång man kliver i där. En halv kasse för samma pris som man får två på Lidl. Dessvärre finns inte allt på lidl så då får de ju va så. Haha älska lidl annars säger ja bara.

När vi kom hem sen fick de bli bakning av en monsterkaka. Sockerkaka i grönt och gult, törr och jävlig blev de än men wilde är nöjd ändå. Nu under eftermiddagen väntar vi Ewa på besök och senare ska vi och gratulera pappa i efterskott. Helgen så gott som oplanerad, ska väl grejas lite och sen så ska vi nog träffa stephanie och elias en sväng. :)

Nu ska jag läsa klart senaste boken så jag får börja på dom nya ja lånade. Alltid lika spännande :)


Mina ♥an grejade igår. :) Wilde ska alltid göra som pappa. Verkligen pappas pojk.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0