Fredag


Var några dagar sen sist nu.

I tisdags var det en sån där grejar dag, förutom en långpromenad var vi bara hemma. Tvättade och grejade altan för målning.

I onsdags blev de en heldag i Karlstad med syrran, tom och wilde. Kan ju inte påstå att de blev en massa shopping men ett par små saker fick följa med hem förutom maskeringstejp, golvlasyr och nya tvätt linor. :) Var en massa slutrea så fyndade fina smycken för 5:-&10:-. Flipflops för 19:- osv. :) Wilde fick fina bilar av Ossi för att han är duktig och går på pottan :) Var kul att hitta på nåt annat än bara va hemma. Väl hemma sen var de dags att krypa i målar kläderna igen :DIgår var jag för första vardagen på denna semestern inte ens ute och gick Nej nej måla måla va de som gällde. Och igår blev det klaaart! ja väggarna iallafall, golvet ska målas idag men golv målningen är bara kul de. Men först ska vi ut på promenad och till biblioteket och hämta en bok ja stått i kö på.

Födelsedagar har vi haft denna veckan med, pappa i onsdags men han är borta på jobb han. Och igår farmor så dit var vi en sväng igår kvällningen och sa grattis. :)


Imorn rullar vi mot Liseberg, dä ser vi framemot :)
Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0