Torsdag

Började dagen med lite shopping på hm.com. Börjat beta av listan med vintergrejer som behövs med vinterstövlar, fodrade skor och fingervantar. Eftersom han blivit så lång och smal under sommaren behövdes mera byxor i 104. I våras kunde han ha vissa 98, 104 och 110. Men nu när han dragit i väg på längden, förmodligen blivit en bra bit smalare och slutat med blöjan så kan han inte ha varken 98 eller 110 längre. Dom körde tröja och byxor för 99:- ord pris var 99 bara för byxorna så då tog vi såklart både och han fick välja själv. En hoodtröja fick de bli också, det behövs nu med när hösten kommer.
 
Fick bli en höst jacka till mig också, det behövs de med likaså vinterjacka men nu har jag iallafall en för hösten så :) Leggins, strumpor och ett 49:- linne. 10% på allt plus erbjudande på seten med tröja byxor så blev de inte alls dyrt trots att de blev både jackor, skor och annat. Då är de roligt att shoppa :)
 
 
Dåligt väder idag men hoppas de ska bli bättre, dagens promenad måste ju avklaras och de helst utan regn. En tur till biblioteket och se om de finns nån mer bra bok åt mej och till nån affär och handla bröd o annat. Men först har vi möramys, wilde kollar på bilar filmen o ja skriver här och dricker kaffe. :)
I eftermiddag ska vi nog träffa stephanie och elias. Dom va här i tisdags med men då va inte wilde hemma tyvärr han va kvar hos ewa han.
3 dagar kvar av semstern med, rena hösten ute vilken skillnad mot första semster veckan! !
Detta vädret är ju tyvärr inte kul eftersom de inte finns en chans att måla klart just nu när de regnar en skur var dag eller natt. Men hoppas de kanske blir lite stabilt framöver så vi kommer lite längre iallafall.
Wilde blev klippt när han var hos ewa sist också, duktiga linda som klipper han. Blev så fin så.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0