Lördag


Jobbade till 16 igår sen vart de helgen och ledigt. Äta nachos, kolla tv, läsa bok och äta godis är fint de. Tyvärr gjordes en väldigt tråkig upptäckt igår kväll... Frysboxen i källaren har tackat för sej, bra timing 2 dagar efter storhandling, rädda de som räddas gick. Alltså de som gick att trycka in i frysen uppe. Men de är inte mycket tyvärr och mat för många många hundra fick slängas bort. Inte kul att varken behöva slänga bort en massa, att inte kunna handla hem och att dessutom behöva utgiften en ny frysbox. Blir nog ingen ny de närmsta är så mycket annat som är viktigt men de behövs verkligen egentligen. Ja ja så kan de va för alltid skare va nåt!

Sent igår kväll blev ja ensam hemma, grand prix i Stockholm var det dags för. Sova och se framemot denna dagen..

Fick en liten men god sovmorgon. Förundras av hur wildes morgon humör kan vara så kasst när han får sova tills han vaknar. Vaknar sur och rastlös, grina säkert en kvart imorse. Händer aldrig när ja väcker han till dagis tex. Pjuh!

Iallafall kom syrran strax efter 9, hopp o bilen och iväg mot nysse och marknaden. Saknade ett oar grejer där iår men vi åkte därifrån nöjda. Bästa marknadsgodiset, två chevor till wilde och servetter och bakformar till mej från 10:- stället. Love it!

Mot edsvalla för att kolla in den nya affären där men först stannade vi till på skohuset. Köpte skor åt en arbetskamrats barn och ytterligare ett par 25:- till wilde. Lika bra att passa på ;) In på den nya affären sen, kliade oss i huvudet och var väldigt besvikna.... tills dom upplyste oss om att de fanns en våning till. Dit åker ja fler gånger fanns mycket mycket roligt. Typ ugglor ;) 2 ugglekrukor till billig peng och 2 doft sprayer i samma stil som mina älskade doftpåsar. Så nöjd!

Mot karlstad och ännu mera shopping. Är de nåt ja kan så är det att shoppa och ganska oftast till grymt bra priser likaså idag. Cubus, rea och 3 för 2 på allt blev nya underkläder för knappt några pengar. Leggins och hårfärg på hm, inte rea men "gratis" tack vare presentkort från m3. Wilde köpte hot wheels lastbil och hot rod för egna pengar på br. Syrran köpte 3 för 2 skor på skopunkten men hittade inget 3e så wilde fick ett par fodrade gummistövlar. En tur till rusta, solcells lampor för 5:- en stor förvarings möbel pall polisbil till wilde för 30:- och en lykta till trappan för 10:-

Avslutade på ikea, doftljus såklart, en blomma till ena ugglan, en stor ampel för 14:- från deras 50% på fynd priser att ha på altan till nästa sommar. Lack hyllor att sätta över tven och filtar att ha i 56an för vi gissar på att de kommer bli jäkligt kallt till marknaderna utan värme i bil. Bra nöjd med dagen med min fina syster och älskade unge. Kan bli en del tjat på han mellan varven minst sagt men är så tacksam att han är lugn, håller sig till oss, vill åka vagn och inte beter sig illa trots att han kanske inte alltid tycker de är så kul. ♥

Såå nu vet ni precis vad ja köpt och gjort idag. Och hur duktig ja är på att fynda. haha

Nu är de kvällen, tv avstängd så tyst och lugnt. Tillbringar min kväll men en bra bok istället.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0