Måndag


Jobbat kort dag idag och när jag kom hem passade jag på att röja rejält när ja ändå va ensam.. Bland alla leksaker, grejer, kläder mm. Greja och greja, hann inte ens städa men de tar ja imorn de men gud vad skönt att va ensam och ha tiden att göra detta för de va välbehövligt. 1 och en halv kasse leksaker åkte i soptunnan, så mö dret så trasigt och rappligt. Plockat undan alla sommarkläder & Flipflops m.m med för ja tror då inte på nån mer sommar. Näh nu är de höst i min värld. Häromdagen hämtade ja hm paketet som ja skrev om en annan gång och där fyllde vi på höst garderoben litegrann både ja o wilde men tyvärr va dom svarta byxorna för små men de löstes iallafall med att Emelie och Nova fick köpa dom och wilde fick ett par andra blå därifrån för var bara att lägga till på ordern eftersom stövlarna hans restade. Perfekt de och med samma bra deal alltså byxor och tröja för 99:- och 10% de = perfekt :) Wilde valde själv inte de ja skulle valt men då är han nöjd så :)





Idag landande en trevlig sak i brevlådan till mej. Ett presentkort på hm från m3panel. Har varit så segt där denna sommaren men äntligen hade ja fått ihop poäng och kunde beställa. Hojta till om du vill värvad. :) Emelie fick nyss en undersökning därifrån som ger henne 500:- i presentkort alltså hur perfekt är inte de? Själv har ja väl fått ihop kanske 1500:- eller lite mer ändå allt som allt. Helt gratis de enda man gör är att svara på marknadsundersökningar. :)



Snart hoppa i duschen sen är de idol och criminal minds. Bra kväll alltså, men först ska wilde i säng med för hans humör är inte att leka med nu trött som bara den o allt blir fel. Men han får ja nog inte lägga ändå för han tycker pappa är bäst på de. Han har allt så många ideer nu så.

Imorn ska äntligen klippa mej med och så får de bli och ha i en färg till och hoppas på bra/bättre resultat. 👍

Kommentera
Postat av: Beckis

Det vill jag gärna prova! Måste man värva folk för att få presentkort eller räcker det med att svara på undersökningar?

2014-08-25 @ 21:00:56
URL: http://Www.Nogg.se/beetlejuice
Postat av: Sandra

Nejdå de behöver man inte räcker att svara på undersökningar :) vad har du för mejl så skickar ja värvning :)

2014-08-25 @ 21:14:30
URL: http://mesandra.blogg.se
Postat av: Beckis

[email protected] :)

2014-08-27 @ 21:10:58
URL: http://Www.Nogg.se/beetlejuice

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0