Fredag och marknad.


Ledig och marknad i stan, ja gillar marknad ja de är mysigt. Och man träffar massa folk och har de sådär allmänt trevligt.  Denna dagen har vi verkligen varit ute hela dagen. Sandra och william kom hit vid 11 och vi åkte ner direkt. Gata upp o gata ner, mötte syrran och gick med dom en sväng med, duktiga barn som gått och gått utan minsta klagan. Ätit mat på dilans, handlat lite smått o gott, varit på tivolit och bara umgåtts. ♥ Kom hem vid kvart över 3 och strax efter 4 åkte vi ner igen jag och mina hjärtan denna gången.  Ett varv på marknaden och lite mer smått o gott och träffat en del folk och stritt litte.  

Med oss hem efter hela denna dagen hade vi en tröja till wilde -alldeles för stor men han älskar den. Ett fynd då den kosta 100:- kostar vanligtvis runt 300-400 på marknad. Sen köpte ja lite tshirtar till han var på samma ställe för 20:-/styck. 👍👍👍Marknadschoklad är obligatoriskt och likaså strumpor.  Alltså mina strumpor!  😍 😍 😍 Chips från bodaholm eller bodaborg eller va de nu heter där ute på näset och wilde köpte sig nå krimskrams blixten set som gick sönder på 10 min, ballong och sånt där hjul med godis i röret plus att han vann 2 nallar på tivoli. Nöjd med dagen är han helt klart. Och ja me såklart, så kul att sandra kunde komma hit med. :) 

Nu blir det slappa i soffan hela kvällen och imorn morgon blir de karlstad och köpa födelsedags presenter till mitt hjärta. 

 

Trackback
RSS 2.0