Onsdag


Ännu några dagar sen igen, men inte hänt så mycket sen sist så kan ju bero på de kanske :) Jobbat varje dag, dubbla pass i måndags.  Gympan va vi på då med. Igår var jag husfru efter jobbet med tvätt, bakning av klickbullar och framplockande av tjockare höstkläder för tydligen blev de plötsligt väldigt kallt så dags att pälsa på sig. Måste köpa tunna vantar till mig själv. Kallt om fingrarna när man ska cykla på jobbet eller skrapa rutorna på morgnarna. Sen på eftermiddagen blev det höststäd ute med bortplockande av massa grejer, pooltömning och gräsklippning. Jag valde gräsmattan ja. Sista för iår tro? Hoppas de för det är ju så tråkigt!  Somnade sen till Hart of dixie, de är ju könstigt! När ja jobbar tisdag kväll grinar ja för att ja missar de men när ja är ledig ja då sover ja tydligen. Får ta igen på play så lite valuta har ja ju för de premium abonnemanget som ja inte lyckas med att säga upp.  

Förresten verkar det som hjärtat får stanna kvar på jobbet med bara lite förkortad arbetstid under vinter. Gissa hur bra de känns?  Så skönt att veta att de kommer fortsätta va 2 löner i slutet av varje månad och tryggheten de ger. Nu jädrar :) 

Idag har vi varit på bvc och träffat doktorn med wildes öga. Remiss till ögon i Karlstad och chockad kille som inte kunde förstå varför han inte fick nån belöning när han va så duktig? ! Inte lätt o va 3.5 år. Det var ju typ därför han ens ville dit liksom. ;) Koll i öra med, inga fel vad dom kunde se men närmare koll på 4a årskollen. Så de är nog så att han bara gillar hög volym och inte vill lyssna på mej därav allt va? 

Långledig helg på ingående, härligt! Hörs igen under den gissar ja på. 

Blev förresten lite irriterad på folk förut så denna statusen hamnade på facebook och sen instagram. Nån som tycker som ja kanske? Trackback
RSS 2.0