Fredag


De är klart effektivt med extra tid hemna ibland. Igår roade ja mej med att tvätta, en jädra massa då alla vinter jackor mm fick sej en omgång och hänger ute för att dom ska lukta sådär gott. Det nya sköljmedlet från loppiblogbag var verkligen helt underbart dessutom! Målade ytterdörren både ut och insida, den nya fast också gamla toa dörren men finare än den gamla kom på plats på kvällen och fick sej ny färg den med. Blev en del måla :) Nu ska ja inte måla nåt på ett bra tag (va ja vet iallafall)

Testade att baka en ny sort bullar med, klickbullar. Smidigt, inte så mkt kladda och bara en jäsning. Mest nöjd med att ja lyckades att baka nåt som nästan ser ut som på bilden dessutom :DWilde va go, skulle ha flagga i sin för de var det på bilden av dom i tidningen. Viktigast av allt de och en ny flagga för varje bulle han åt :)

Nu är de helgen igen men ja ska ju jobba jag så. 7-16 hela helgen förutom ikväll då de ju blev en mini 18-22.30.

Nej nu ska ja dricka upp mitt kaffe, läsa lite i min bok och tvätta ännu lite mera. Kaffe med pappa, ingela och farfar sen med. Farfar är här i stan för dom gör stambyte hemma hos han men än har vi inte lyckats setts men idag så.

Måste ju bara visa en mysig bild på blixten med, han somnade så sött bland wildes leksaker.
Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0