Söndag


Nu var det några dagar sen sist. Veckan har bestått mest av jobb. En tur till lekparken med Stephanie och Elias. En snabb dejt med emelie i fredags morse/förmiddag, i fredags var det också dags för 56an att rulla in på besiktningen. På clear car i grums såklart nånannanstans kan man inte åka. Blankt papper och beröm för fint skick och välvårdad bil. Alltså kan vi verkligen konstatera att vi gjorde en grymt bra affär på den. 

Jobb fredag kväll och lördag dag sen vankades det lite fest med min syster, tom&sussi i chevan till Årjängs marten. Bra kväll, var ganska lugnt men hade det trevligt :) Glida i Årjäng, kollade in tivolit och käkade langos innan vi tog tidig hemfärd och var hemma i säffle till 2. Såg våran gamla 65a i Årjäng med, inte alls så fin som när vi hade den längre. Även om jag var glad att vi vart av med och det var ju tack vare det bytet vi har finaste bilen idag så var det ändå sorgligt att se den så söpen för den var speciell. 

Söndag idag och tagit mej årsledigt. Chips, soffa,  slappa och bok idag. Pigg men ändå trött.  

Imorn är det en ny vecka, efterlängtad sådan iallafall veckoslutet. Jobb, gympa för wilde imorn. Till helgen är det långledigt, lön, marknad, tivoli. Sandra och william kommer hit, det blir lite fest också typ sista för iår känns de som sen är det dags att gå i ide. Och en tur till Karlstad också med min syster och handla födelsedagspresenter. :) Tur jag ska va ledig så en hinner med allt.

Förresten har Android äntligen uppdaterat sin blogg.se app och den är som den på iphone nu. Lycklig tjej! :)

Vi igår :) 
Trackback
RSS 2.0