Torsdag


Imorse stog vi på kö utan för lidl jag&emelie och vänta på att de skulle öppna. Haha ja här skulle handlas regnfodrade kläder, och de va vi inte ensamma om tydligen. Hjälp! Haha det trängdes och slets i kläderna där. Väldigt populärt och det med all rätt för de är toppen bra kläder för 0 och ingenting jämfört med vad man får betala på andra ställen. Älska lidl säger ja! Köpte gånger 2 åt wilde + fodrade stövlar som blinkar i sulan och medköp på 1 set till William. 

Sen följde ja med emelie hem på kaffe och tjöt. Väldigt trevligt att få kvalitetstid med min fina vän. Vi tog en promenad till lindex för att se om dom hade nåt kul. För min del blev de ett par mjukisar till wilde (helt plötligt VÄGRAR han sina jeans ska bara va mjuka byxor och det var knappt en månad sen ja tex köpte 3 nya goa jeans åt han som han ville ha och valde själv för att ha på dagis) och så fick han 2 par kalsonger varav de ena paret med ragggarbilar på.  Ni vet att ja kan de där med att shoppa va? 8:- gick kalaset på. Bonus+rest på ett presentkort+ en rejäl % rabatt=bra grejer.  

Idag har Halv 8 hos mej varit här och filmat med. Men ingen matlagning inte och jag såg till att hålla mej långt borta ja. Ni får se på programmet till våren sen men kanske inte är svårt att lista ut va dom ville filma?  :) 

I eftermiddag blev de en tur till ica och sen lidl igen med storhandling på schema. Tur en av oss får lön idag iallafall så vi kunde göra de idag istället för imöra. Lidl levererar som vanligt för där får man 5 kassar fulla i mat för 1000:- och ingen skit mat är det heller för de äter ja inte utan de är svenskt kött&kyckling,grönsaker, lax, städ grejer, kattmat och tilllochmed ett par leggins till mig såna där "dyrare" som ser ut som jeans. :)  På ica får man 2 kassar och får betala 700:-.. Men ja gillar Ica ändå för dom har världens bästa lösgodis! 👍

En kopp kaffe hos pappa&ingela på väg hem. Alltid lika trevligt de. Och nu vankas de tv och bok kväll.  Bra bok och Under the doom. 👍

Wilde har fått presenter från Emelie och Novas resa med. Blixten och skölpaddor. Nöjd kille ♥


Trackback
RSS 2.0