Hemma

Hemma står det stilla just nu, men i mitt huvud står det aldrig stilla. Jag har fått för mej att jag vill göra om i sovrummet, inte väggarna och så utan möblerna. Är riktigt trött på våra mörka möbler nu, jag vill ha vitt vitt vitt och en gnutta romantik. Så i mitt huvud är vi redan på gång, säng, sängbord och byrå ska målas. Upp med hyllor på väggarna, fyll dessa med fina saker och bilder. Speglar och fluffiga beiga mattor. Jag vill! Drömmer vidare..... Grunden finns redan iallafall, tapeten och den vitmålade trä/sten väggen fungerar perfekt med min tanke.


Sen drömmer jag vidare och planerar jag för Wildes rum, dit är färg, tapeter och golv inhandlat. Ljust ekgolv, vit tapet och ljusblåa stjärnor, ljusblå färg. Till det rummet ska det köpas en stor garderob, har paxat växa sängen som finns i stugan och den ska jag måla om, vill få tag på en mellanstor byrå att måla om på samma sätt som sängen.  Jag vill, jag vill, jag vill.. :)


Men först ska allt annat bli klart, vi har pratat på att ta en dag ensamma där Wilde får vara hos nån av sina fastrar medans vi tar ett ordentligt ryck här hemma, kör skräp, målar och får upp alla lister uppe på hallen och annat som man gör bäst tillsammans. Men än är det bara prat, men skulle absolut behövas och helst medans det är semester och innan jag börjar jobba. :)

Längtar förresten tokmycket efter Ullared, då ska det inhandlas mycket till hemmet. Var längesen jag la tid och pengar på hemma så börjar bli dags att ändra om och förnya! =)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0